Widok
poszukuje sprawce wypadku
dzis o 8.45 kobieta potrącila mi dziecko na przejsciu dla pieszych przy szkole nr24 ul lilli wenedy. poszukuje osob ktore mają monitoringi lub wiedzą gdzie znajdują sie kamery. sama musze pomoc policji ustalic dane tej kobiety bo im nie wierze ze w ogole sie zajmą tą sprawą. kobieta jechala od strony halera przez lilli wenedy srebrnym reno laguna
po tym jak uslyszalam od policji ze szanse na znalezienie tej kobiety to 1% a jak jej nie znajdą w momencie gdy ja zloze zeznania to po tygodniu umożą sprawę. Pomyslalam ze sama sie tym zajme. O 16.30 wyszlam z domu i chodzilam od domu do domu, pytalam wszystkich ludzi az w koncu jedna starsza kobieta naprowadzila mnie na adres kobiety która zawsze chodzi w kapeluszu. Trafiłam. Znalazlam ją. teraz ide na policje powiedzic im ze odwaliłam za nich robote. Mi to zajelo 3godziny a oni jak widac są tylko od umażania bo wydaje mi sie że palcem by nie kiwneli.
Wykręć łobuzicę z kasy aż będzie zdychać z głodu! Zatrudnij dobrego prawnika i niech za wasze łzy ściga łobuzice która uciekóła z miejsca wypadku aż komornik wyciągnie od niej ostatni grosz aż łobuzica będzie musiała sprzedać nerki szpik i oddawać krew aby mieć na spłatę!!!
Tacyu ludzie powinni byc ścigani bardziej niż pedofile!
Tacyu ludzie powinni byc ścigani bardziej niż pedofile!