Widok

poszukuję zespołu/gitarzysty (-stki)

Witam. Sprawa jest dość prosta. Kocham śpiewać no i szukam zespołu do ktorego mogłabym dołączyc sie i być wokalistką lub szukam gitarzyste/gitarzystkę aby można coś razem stworzyć. Mieszkam w okolicy trojmiasta i mam nadzieje ze ktos sie znajdzie .
Moj glos juz przeszedl troche konkursow i występow, oczywiscie wszystko z pozytywnym winikiem , puchary medale, jednym slowem zwycięstwa. :)
Śpiewam wszystko. TAk wiem powiecie co dokladnie poniewaz słowo wszystko ma dość szerokie pojęcie, a ja zdaje sobie z tego sprawe, ale juz tłumaczę: ciągnę wysoko, śpiewam nisko a także pośrednio czyli tak w skrocie (pierwszym drugim i trzecim glosem, potrafie każdym ) , do tego: czy rock, czy jakikolwiek inny styl muzyki sprawia mi ogromną przyjemność i pasję :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie można Ciebie posłuchać? Masz jakieś nagrania już za sobą? Czy missagent22 oznacza, że masz 22 lata? Zostaw jakiś namiar na siebie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
+nie, to przypadkowa liczba ,a raczej ulubiona , moj wiek to 20 lat
Piszesz własne teksty? W jakich językach śpiewasz?
nie nie pisze wlasnych tekstow
w jezyku ojczystym
Ja piszę teksty po polsku i gram na gitarze. Nagrałem także kilka piosenek Raczej mi chodziło z namiarem o maila, aby wymienić się próbką umiejętności. Może źle zapytałem... Tak czy inaczej mam pewien pomysł na współpracę z żeńskim głosem. Moglibyśmy spróbować. Oczywiście po akceptacji tego co tworzę.
ok to czekam na e-maila
zanetka_0616@wp.pl

Inne tematy z forum Hobby

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

do góry