Widok

potrzebuje drobnej pomocy!

witam!
mam wielką prośbe do osób uczeszczających trójmiejskimi ścieżkami rowerowymi. Potrzebuje opini, opisów, ewentualnych mapek (w wersji multimedialnej) dotyczących ścieżek rowerowych. Prosiłabym o opinie dotyczących stany "technicznego" ścieżek oraz tego czy dijeżdżacie tam gdzie byście chcieli.

z góry dziękuje i prosze o kontakt w sprawie opini na mój nr gg 2462594 możliwie jak najszybciej (najlepiej wysyłąć mi napisane opinie) do piątku 18.06.2004roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
_olka_ napisał(a):

>
>możliwie jak najszybciej (najlepiej wysyłąć mi napisane
> opinie) do piątku 18.06.2004roku

Nooo koleżanko...! To nie jest kółko odrabiające za kogoś lekcje/referaty itp.
Jak masz jakieś pytanie i potrzebujesz pomocy to ok, ale w ten sposób, bleee.. wstydź sie.
A może jesteś urzędniczką z państwowej instytucji i jesteś przyzwyczajona do takiego sposobu "proszenia" obcych ludzi od których czegoś oczekujesz.

Pzdr.
T.
bodek napisał(a):

> Nooo koleżanko...! To nie jest kółko odrabiające za kogoś
> lekcje/referaty itp.
> Jak masz jakieś pytanie i potrzebujesz pomocy to ok, ale w ten
> sposób, bleee.. wstydź sie.
> A może jesteś urzędniczką z państwowej instytucji i jesteś
> przyzwyczajona do takiego sposobu "proszenia" obcych ludzi od
> których czegoś oczekujesz.
>
> Pzdr.
> T.

hmm... nie chodzi mi o referaty czy lekcje.. pomagam kumplowi, który robi strnonke o gdańsku i trójmieście i jeden z działów ma być włąsnie o ścieżkach rowerowych i chcielibyśmy umieścić na niej kilka opini użytkowników dróżek...

ale dziekuje ...
Jesli kumpel robi stronke i chce opinie o trojmiejskich sciezkach, to na pewno wie jak tego typu informacje wyszukac w necie.
Jesli nie to bardziej od takiego "żądania" dostarczenia gotowych opinii, pomogłóby umieszczenie takiej informacji np. na liście pl.rec.rowery i może byście sobie mogli przeczytac wiele opinii nie tylko o tych scieżkach ale i o generalnych uwagach na ten temat.
Proponuje uruchomić goglownice i przejrzec archiwa tej listy, bo temat ścieżek jest co jakiś czas wałkowany ew. wyszukać strony rowerowe i tam poczytac fora, lub nieco inaczej zadawać pytanie i prosić o pomoc na tym forum:)

Pzdr.
T.
w niecie to raczej o sciezkach niewiele bedzie... tzreba wziasc rower i zobaczyc...

gdynia to pod tym wzgledem totalna bieda... najczesciej budowa ogranicza sie do namalowania pasa na istniejącym, dziurawym chodniku i tyle... kicha...

sopot tu tez nie za wiele... kawałek od wyścigów do początku sopotu (przy niepodleglosci) no i alejki, jesttez kawałek w górnym sopocie ale zaczyna sie z nienacka i prowadzi do nikąd :) widać remontowali kawałek chodnika i przy okazji zrobili troche kostki, to tez do dupy.

w gdansku jest wiecej ale tez zaczynaja sie z nienacka i prowadza w podobne miejsce. pozatym idiotycznie sa robione zkrzyzowania drog ze sciezkami, wystarczy smignac z oliwy na przyoze . tam jest nowa sicezka rowerowa (taka czerwpona kolo grunwaldzkiej). przy kazdym dojezdzie ulicy, przecinajacym sciezke sa czarne slady hamowania rowerow... widac kto tu ma pierwszenstwo a kto miec powinien.
szanowna pani olu - sporzadzenie raportu ze stanu sciezek to kupa roboty - sa takie plany, ktos kiedys to zrobi, moze nawet ktos kto sie tu wpisuje, ale do cholery nie po to zeby paniusia mogla dalej grzac tylek przy kompie!!! z domu i na siodelko i grzej po sciezkach jak coi cos takiego potrzebne!!!

Inne tematy z forum Rowery

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry