Widok

potrzebuje stabilnosci

czuje sie bardzo samotna. Chcialabym poznac kogos kto byc moze czuje sie tak jak ja i chcialby to zmienic lub chociaz pogadac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szukasz barana który by cie utrzymywal.
Baby takie są niestety
ignorując wypowiedz typowego barana zapytam czy nie chciała być powiedzieć czegoś więcej o sobie.
ew. żeby uniknąć innych bystrych wypowiedzi brzydszej płci możesz zostawić jakiś kontakt do siebie.
I don't suffer from insanity... I enjoy every minute of it...
czesc ja tez potrzebuje stabilnosci mam na imie mirek mam 36 lat jak masz ochote podaje kontakt 692255862 pozdrawiam 11 bede juz w polsce to mozemy sie spotkac?
To napisz do mnie.Ja też czuję się samotny i chciałem to zmienić.Mój e-mail to: tomdet6@wp.pl
Stabilność kojarzy się chyba z brakiem znaczących zmian, a poznawanie kogoś kto miałby zwalczyć Twoją samotność to dość duża zmiana, coś co wprowadzi w Twoim życiu spore zamieszanie. Zwłaszcza w tym życiu uczuciowym. Na pewno przez jakiś czas nie będzie mowa o stabilności...
Chyba że masz coś innego na myśli?

Pozdrawiam

PS: Samotny się nie czuje, ale zawsze z chęcią porozmawiam (na odległość).
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
czesc tobie piotr z hamburga / tczewa 42lata sam odpisz na /piotrhamburg@op.pl/ piotr
czesc tobie piotr 42lata sam z HAMBURGA/TCZEWA napisz do mnie piotrhamburg@op.pl
Prawdziwy desperat
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
PIOTR Z HAMBURGA /TCZEWA 42LATA SAM BEZ PROBLEMOW CHCIALBYM CIE POZNAC MOI ADRES /piotrhamburg@op.pl/ odpisz piotr
.. odezwij się
tom32s@tlen.pl
pozdrawiam serdecznie Toma

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam Koleżanke :) (5 odpowiedzi)

Hej, Mam 34 lata, singielka, Przymorze. Poznam koleżankę, bratnią duszę do spędzania wspólnie...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Trans osoby z Trójmiasta (94 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry