Widok

powrot do zawodu

Mam pytanie,chciałabym wrocić do zawodu pielęgniarki więc muszę przejsc przeszkolenie 6 mies.czy może ktoś orientuje się gdzie muszę się zwrócić oprocz IPiPniedawno przeniosłam się do Trójmiasta i tu chcę pracowac ale najpierw tu tez zrobić szkolenie.Z góry dziękuję za jakąkolwiek informację
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co Cię przekonuje do powrotu do tego zawodu?Pytam,ponieważ też mam przerwę,która kwalifikuje do przejścia przez przeszkolenie,ale nie jestem pewna,czy stać mnie na 3 miesiące pracy na pełen etat bez wynagrodzenia,a i potem marne przychody?

Najgorsze właśnie w tym wszystkim jest to że niby pielęgniarek brak ale w żaden sposób rząd nie ułatwia powrotu do zawodu,bo kogo stać by za darmo odbywać staż,gdzie nawet uczniowie szkół mają płatne praktyki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

właśnie

Inne tematy z forum Praca

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (3 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

do góry