Widok

poza Harpaganem

mam takie pytanko czy ktoś zna jakies dobre rajdy w tej przerwie między Harpaganami ????

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zobacz to:
http://www.compass.krakow.pl/gezno2004/

pozdrawiam
Zaznaczyć należy tylko, że GEZnO jest wyłącznie dla tych, co po górach biegają i to szybko. Piechur musi być przygotowany na to, ze jeśli spóźni się na metę, ominie go nie tylko uroczystość dekoracji zwycięzców i ciepła herbatka, ale również możliwość spotkania z... organizatorami imprezy.
a ja proponuje to
http://www.masakra.webpark.pl/
:DDDD
dzięki najprawdopodobniej sie tam pojawie !!!

Dużo osób sie tam wybiera??Nie wiesz moze czy dużo osób było na poprzednich edycjach ??
nie mam bladego pojęcia, pierwszy raz to zobaczyłem i raczej się tam nie wybieram, ale nie wyobrażam sobie przejścia 100km w śniegu do kolan:DDDDDDD
poprzednia edycja byla tylko rowerowa - 8 zawodnikow. Teraz bedzie wiecej!
wow

Ta masakra vypada dobre.:o) Opet duvod navstivit Polsko:o))
Folia NRC jako wymagane wyposarzenie :) Wygląda ciekawie, tyle czy sił starczy w grudniu.
Z własnych doświadczeń wiem zę z orientacją w terenie zimą różnie bywa, dróg/ścieżek nie widać, wszystko jest baiłe, wygląda podobnie.

pozdrawiam,
Joseph, "Wszystko za WINO"
Polecam Maraton Pieszy wokół wyspy Wolin. 125 km pod koniec stycznia. Wspaniała organizacja. Szczegóły powinny być wkrótce na stronie Orła Bielika http://www.orzelbielik.pl
Wiesz, ze chyba wracaja mi sily. Juz mam zamiar sie tam wybrac pomimo slow "nigdy wiecej" jakie powtarzalem sobie na koncowce Harpagana. K.
Ja powtarzam sobie "nigdy więcej" na każdym maratonie. A gdy się budzę następnego dnia, myślę: "ale się fajnie zmęczyłem" i zaczynam odliczanie dni do kolejnej imprezy. Z chęcią pojechałbym i na "Nocną Masakrę" i na MP wokół Wolina, boję się tylko, że w którymś momencie żona mi powie: "nigdy więcej". Zdaje się, że już czasami ma dość tych moich ciągłych wypadów. A ją do startu namówiłem tylko raz, w Sielpi na 25 km. Przeszła, ale bakcyla jakoś nie złapała. Widocznie dystans był za krótki.
Nocna Masakra byla oczywiscie w moich planach rowerowych ale kiedy sprawdzilem polaczenie kolejowe i zobaczylem ze to tylko 4 przesiadki to troche zwatpilem. Chyba ze ktos z rozsadnego miejsca bedzie mogl mnie podwiezc. K.
A skąd jesteś? Zacząłem się zastanawiać nad startem w Masakrze. Rowerem. Gdybym jechał to samochodem z Warszawy.
widzę ze ekipa sie rozkręca to fajnie !!! szkoda tylko ze ta strona "masakry" jest tak uboga tam prawie nic nie ma... Ja osobiście po harpaganie nie miałem sił na nic ale juz chce mi sie gdzieś wybrać a wiec mam nadzieje zę ta masakra bedzie fajna :)))

Pozdrawiam
Do Warszawy z Łodzi moge dojechać z rowerem bez problemu. Daj znac gdy na pewno bedziesz juz wiedzial, ze jedziesz. K.