Widok

poznajmy się

Witam
szukam mężczyzny wolnego do wspólnego życia.
Ja 40 lat ,wysoka 175 cm przy kości z dorastającym synem wolna ,pracująca spełniona i szczęśliwa w swoim poukładanym świecie .
Nie szukam przygody ,nie szukam fajtłapy szukam godnego towarzysza życia stojącego dobrze jak i ja materialnie hm...ktoś powie materialistka może tak może nie ale nie chcę dokładać do Pana .Ostatni mój związek trwał 4 lata prosiłam Pana zrób remont w swoim mieszkaniu lata osiemdziesiąte już dawno mineły trzeba pomalowac mieszkanie farby i pędzel są już do kupienia w sklepie ,zrób prawo jazdy proszę mamy 21 wiek niestety chyba mało skuteczna byłam ponieważ pomalował tylko balokn .Proszę nie wyżywać się na moim ogłoszeniu i nie pisać głupich komentarzy ponieważ nie chcę już płakać .
Szukam miłości i męża
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ech też bym chciała takiego Pana :)
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic nie ma już wolnych meżczyzn gdzie szukać ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry