Widok
Ale po co, nie psujmy tego:P
Ten temat jest taki zen:) Postaraj się pokontemplować tą prostotę i jasność przekazu. Można to nawet zmienić w mantrę "jałonaaaa" - prawie jak "ommm":)
Efekt psuje tylko ta skomplikowana nazwa tematu. Jakby nie zerżnęła z nazwy forum a dała coś swojego, np "Ty" temat byłby niemal idealny.
Czuje też że Gosia się tutaj odnajdzie;)
Ten temat jest taki zen:) Postaraj się pokontemplować tą prostotę i jasność przekazu. Można to nawet zmienić w mantrę "jałonaaaa" - prawie jak "ommm":)
Efekt psuje tylko ta skomplikowana nazwa tematu. Jakby nie zerżnęła z nazwy forum a dała coś swojego, np "Ty" temat byłby niemal idealny.
Czuje też że Gosia się tutaj odnajdzie;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Spójrz na czas pojawienia się Twojego i mojego posta. Jestem szybki, ale nie aż tak:p
Na tej wysokości można się też sugerować drzewem hierarchii postów, by się domyślić kto komu odpisuje.
I szanuj słowo "przepraszam", kiedyś możesz potrzebować jego mocy:)
Na tej wysokości można się też sugerować drzewem hierarchii postów, by się domyślić kto komu odpisuje.
I szanuj słowo "przepraszam", kiedyś możesz potrzebować jego mocy:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Idąc tropem dalekowschodnim, stwierdzam z całą prostotą Kraju Kwiatu Kwitnącej Wiśni i jasnością przekazu Państwa Środka, że masz Anty co najmniej 10 dan w podsumowaniach zaistniałego stanu rzeczy... ;)
Ubawiłam się setnie :). Dzięki!
Ubawiłam się setnie :). Dzięki!
Ludzie miewają różne spojrzenia na rzeczywistość. Pesymista widzi czarny tunel, optymista - światełko w tunelu, realista - nadjeżdżający pociąg !!! A maszynista? Maszynista, moi drodzy, widzi... trzech idiotów na torach...