Widok
Misiek, ty jesteś już podstarzały kawaler a nie singiel....he he
"34 lata pozna dziewczyne " he he, w tym wieku to już dziewczynek nie uświadczysz, co najwyżej kobietę, he he
Nic dziwnego że autor jest sam. Nawet zwykłego ogłoszenia nie potrafi porządnie napisać, he he.
Przeparszam za szczerość, mam dzisiaj dobry humor :DD
"34 lata pozna dziewczyne " he he, w tym wieku to już dziewczynek nie uświadczysz, co najwyżej kobietę, he he
Nic dziwnego że autor jest sam. Nawet zwykłego ogłoszenia nie potrafi porządnie napisać, he he.
Przeparszam za szczerość, mam dzisiaj dobry humor :DD
Też poznam dziewczynę..
Inteligentny, oczytany, nie imprezuje, nie palę, nie piję. Otwarty, empatyczny. Uwielbiam podróże kulturoznawcze i historioznawcze, filmy jak i anime dające do myślenia. BMI mam w normie acz bliżej górnej granicy, dzieci brak, eks-partnerek brak. Oprócz tego mogę wydawać się oschły i antroposceptyczny, jestem chorobliwie nieśmiały i jestem ateistą oraz mam 22 lata i zielone oczy. Potrafię być romantyczny, ciepły i troskliwy jak i melancholijny
Ty powinnaś mieć oczy koloru dowolnego i pasujące do nich włosy (jeżeli niebieskie Ci pasują to jestem za) ale długie co najmniej do do karku (taki mój fetysz). Ponadto powinnaś być otwarta, inteligentna i ciekawa świata, mieć realne ambicje, i nie być zupełnym hikkomori
Jakieś chętne?
(Sprawdzam skuteczność automarketingu, jeszcze nie szukam drugiej całości przez net)
Inteligentny, oczytany, nie imprezuje, nie palę, nie piję. Otwarty, empatyczny. Uwielbiam podróże kulturoznawcze i historioznawcze, filmy jak i anime dające do myślenia. BMI mam w normie acz bliżej górnej granicy, dzieci brak, eks-partnerek brak. Oprócz tego mogę wydawać się oschły i antroposceptyczny, jestem chorobliwie nieśmiały i jestem ateistą oraz mam 22 lata i zielone oczy. Potrafię być romantyczny, ciepły i troskliwy jak i melancholijny
Ty powinnaś mieć oczy koloru dowolnego i pasujące do nich włosy (jeżeli niebieskie Ci pasują to jestem za) ale długie co najmniej do do karku (taki mój fetysz). Ponadto powinnaś być otwarta, inteligentna i ciekawa świata, mieć realne ambicje, i nie być zupełnym hikkomori
Jakieś chętne?
(Sprawdzam skuteczność automarketingu, jeszcze nie szukam drugiej całości przez net)
Anime.. Oglądałeś jakieś poza Pokemonami? Wiesz że spłaszczanie anime do bajek jest nierozważne. Często anime ma więcej do zaoferowania niż obecna oferta telewizji w Polsce. I może nawet dotyczyć zarządzania zespołem lub ekonomii czy roztrząsania problemów filozoficznych typu: czy maszyna może się nauczyć odczuwać? Jeśli się nauczy to czy można mieć pewność ze to zwykłe małpowanie czy może tworzenie się samoświadomości? Rodzinka.pl mi tego nie da.. Różne Trudne sprawy tym bardziej. Przepadam za analizowaniem psychiki bohaterów czy psychiki tłumu. Anime daje więcej możliwości pokazywania potencjalnych ludzkich zachowań w sytuacjach, których tradycyjny film by miał trudności odwzorować..
Anime to nie bajka.. Wyobraź sobie cała kinematografie poza dokumentami w formie rysunkowej .Z Anime się nie wyrasta.. zmienia się tylko jego rodzaj.. Podobnie z filmów się nie wyrasta a zmienia się preferencje i zamiast dajmy na to Hanny Montany ogląda się filmy pokroju "Johny poszedł na wojnę" Jeżeli się na czymś nie znasz to się nie wypowiadaj..