Widok
pozytywna energia
Polecam bardzo gorąco! Na początku wizyty, tylko na podstawie mojego imienia i daty urodzenia Pani Weronika powiedziała mi o mojej przeszłości, nie myląc się praktycznie w niczym. Otworzyła mi oczy na wiele rzeczy, tchnęła we mnie wiarę, że gdy tylko trochę w siebie uwierzę wszystko mam w zasięgu ręki. Mam kryzys, który ma zakończyć się w przeciągu kilku miesięcy. Jeśli tak rzeczywiście się stanie, obiecuję, że na pewno Was o tym poinformuję! ;) Na dzień dzisiejszy zyskałam to na czym mi najbardziej zależało: uśmiech i wiarę, że wszystko co złe już jest prawie poza mną.
Pani Weroniczko! Bardzo serdecznie dziękuję za piękne słowa, które skierowała Pani w moją stronę! Chciałam zapytać się jak być dobrym człowiekiem, a Pani pokazała mi, że nim jestem... Będę polecać Panią każdemu kto będzie w potrzebie. Sama z pewnością też wrócę! Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie. Do zobaczenia!
Pani Weroniczko! Bardzo serdecznie dziękuję za piękne słowa, które skierowała Pani w moją stronę! Chciałam zapytać się jak być dobrym człowiekiem, a Pani pokazała mi, że nim jestem... Będę polecać Panią każdemu kto będzie w potrzebie. Sama z pewnością też wrócę! Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie. Do zobaczenia!