Widok

praca Optima oraz Infos

Żabianka Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich szukających pracy. Mam pytanie czy ktos z was pracował w firmie Optima albo Infos oni często szukają pracownika biurowego do spraw monitoringu płatności. Macie jakieś doświadczenie z nimi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Optima!!!!!masakra wpisz w google optima opine!!!!..aż głowa boli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Infos pracował znajomy, i z tego co mówił to nie jest najgorzej, klimat całkiem całkiem, nie złe warunki pracy, kasa wiadomo – mogłaby być lepsza, ogólnie raczej na plus. No i z tego co mówił to tam na stałe szukają.
Nie polecam pracy w optimie, pracowałam w tej firmie kilka miesięcy po czym nagle kierowniczka mnie zwolniła bez podania sensownej przyczyny(Dodam, że nie byłam jedyna). Zarobki niezbyt satysfakcjonujące a o umowie o prace można sobie tylko pomarzyć. Atmosfera w pracy jest okropna. Najgorsza firma w jakiej miałam "przyjemność" pracować..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
znowu szukają frajerów w Optimie.. buuu

Inne tematy z forum Praca

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (60 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

do góry