Widok

praca dla młodych bez oszustwa

praca dla młodych, bez oszustwa i ofert matrymonialnych, czy istnieje jeszcze coś takiego?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram juz nie raz mnie oszukano, a juz wypowiedz pracodawcy ze mlodzi ludzie bez doswidczenia sa zbedni, jest poprostu przykra np poszukiwani mlodzi ludzie w wieku 16-19 lat...w 5 letnim doswiadczeniem..coz trzeba bedzie poslac swoje dzieci zamiast do przedszkola do pracy..:::(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bez przesady. Nie ma co liczyć, że 19latek dostanie posadę zastępcy prezesa, ale trzeba próbować. ja zaraz po liceum też się imałem różnych rzeczy i zasuwałem w fastfoodach, roznosiłem ulotki, etc, ale teraz mi to w sumie procentuje. Na 1szym roku zaocznych dostałem pracę w Eniro Polska, a jak pytali o doświadczenie i zacząłem opowiadać to wiedziałem że dostanę tą prace. Teraz firmy głównie szukają ludzi obrotnych i zaradnych z jakimś doświadczeniem, więc siedzenie i narzekanie nic wam raczej nie da :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Praca

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry