Widok

praca jako pizzer

Czy ktos z was pracował w tym fachu ??
Ciezka praca czy łatwa ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja pracowalam przez chwile,ale brat i siostra pracuja do dzis;0
Praca cięzka,ale tez zalezy do jakiej pizzerii trafisz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy trzeba cos ukonczyc jakiś kurs czy cos ?
bo wszedzie chcą z dosw ale gdzie te dosw zdobyc-)??
czasami chcą bez doświadczenia
ostatnio było ogłoszenie, że szukają nawet do przyuczenia :]
Ale tez bylo ze nie tylko na wakacje napisane--)
Łatwa lekka i przyjemna nie jest nie oszukujmy sie trwa za zwyczaj 12 godzin dziennie w pt i sob nawet po 13-14 taaa. I pamietaj na wstepie nie daj sie zrobic w wała , płacą róznie ale srednio pizzer w Gd zarabia od 100zł do 120zł maks... jesli krecisz tylko placki to ok ale jesli za tą kase do twoich obowiazków nalezy przygotowanie dań obiadowych i robienie sobie za pizzera kucharza i pomoc kuchenna w jednym to podziel sobie ta stowe na 3 i ile ci wychodzi na godzine !? No chyba ze trafisz na porzadnego pracodawce i za stanowisko pizzera tylko dostaniesz te pieniązki to chwyciłes byka za rogi i warto się trzymac takiej pracy. Nie wiem jak jest w sieciówkach ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
meggi ile kucharz zarabia w pizzeri na godzine? 100zl? ty chwytasz nie byka tylko pewnie szefa za róg skoro ci tyle placi:D dniowka to rozumiem w przedziale 100-150zl robiac w systemie 2/2 przepracuj 15 dni po 130 zl(srednia)za kazdy dzien=1950zl i to realna płaca za 15 dni a przy twoich stawkach wychodzi 15 dni po 1200 zl(pracujac po 12 h)=18000tys zl wiec przestan pisac kocopoly .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
jesteś kompletnym kretynem...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
kobi 26 ...dla inteligentnego człowieka czytającego ze zrozumieniem jasne jest , ze to stawka dzienna za wspomniane przeze mnie 12 godzin pracy .Nigdzie nie napisałam ze 100zł za godzinę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
to już lepiej wyjechać za granicę, tam za takie rzeczy dostaniesz kilkanaście euro za godzinę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
w każdym zawodzie lepiej wyjechać za granicę nawet będąc prostytutką.A tak poważnie to pracując w polsce przez 13 lat pracy w gastronomi nie dorobiłem się nic poza nerwicą wrzodami żylakami i reumatyzm wystarczyło tylko że na 2 lata wyjechałem do niemiec i moja sytuacja sie odwruciła tam dorobiłem się wszystkiego co mam teraz a mam wszystko oczywiście poza mieszkaniem ale wystyarczy ze los sie do mnie usmiechnie i wyjade zagranice na 5lat i wszystko bedziew dobrze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

do góry