Widok

praca norwegia

Jak znaleść pracę bez zadnych znajomośći uczciwą i bez stresu i ze ogłoszenie nie okazało sie ściemą i nie wyląduje na dworcu wszedzie niby pełno ogłoszeń ale w zasadzie widze ze bez wejść nic nie uda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzeba przegladać oferty pracy ale te wystawiane w Norwegii...no trzeba znac jezyk norweski i angielski...Wysyłaj CV i czekaj na odpowiedz.Ja wysyłałam do Szwecji zapytania i dostawałam odpowiedzi:) u nas wysyła sie zapytania i nikt nie raczy odpowiedziec. Spróbuj. Do mnie nie przemawiają oferty pracy przez pośredników.
piszesz że wysyłałaś zapytania do Szwecji , w jakim języku ? Angielskim czy Szweckim ? Jaka była odpowiedź tych że firm do których wysłałaś zapytania w sprawie pracy ...?
To sie zgadza u nas tak jest tyle cv co wysłałem to juz nie zlicze nikt poprostu nikt sie nie odezwał nie mówie juz o dniach probnych nawet nikt nie sprawdził umiejetnosci ,,,tylko patrza jak oskubac na kase
W Szwecji i Norwegi jest kultura w relacjach pracownik-pracodawca. Gdy ja wysyłalem swoje CV to zawsze dostawalem odpowiedz, Najczesciej negatywną ale przepraszali ze nie maja etatów i dziekuja za zgloszenie. Maile po angielsku.
Pisałam w języku angielskim i zawsze dostawałam odpowiedz. Jak nie mieli w planach zatrudnienia to odpisywali,ze przykro im ale w tej chwili nie planują. W wielu zawodach trzeba znac jezyk danego kraju a to ułatwia znalezienie pracy.

Inne tematy z forum Praca

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

do góry