Widok
praca
hej, wiem, ze troszke nie na temat slubny, ale na pewno jest to temat babski:-) przeczytalam w gazecie, ze wizz air zaczyna dzis rekrutacje na stewardessy i sie zaczelam zastanawiac:-) i tak szukam pracy, a to moze byc ciekawe...moze znacie kogos, kto jest/byl stewardessa - jak wyglada taka praca i jakie sa plusy i minusy? bede wdzieczna za info:-)
Plusy... sa różne,ale to zalezy od osoby i jej stylu zycia (bo dla niektórych te plusy moga byc minusami :) ), ale jeśli chodzi o minusy - to jeden jest wspólny chyba dla każdego - mało czasu jesteś w domu, a Twój mąż może czuc sie jak "zona marynarza"... z tego co wiem, taki zawód nie sprzyja małżenstwu (nie mówiąc o dzieciach) - no chyba,ze Twój partnetr tez ma wyjazdowa pracę,to wtedy wyrozumiałośc w związku jst większa. Wg. mnie to parca dla singla :)
Pozdrawiam
Ola
Pozdrawiam
Ola
no wlasnie tak sie troszke boje:-) slub przed nami, nowy okres bardzo wazny dla nas obojga...zainteresowalam sie ta praca, bo trudno mi jest znalezc jakakolwiek, a slyszalam ze stewardessy dobrze zarabiaja...no i druga rzecz, ze mnie zawsze rozpiera energia i w pracy za biurkiem mecze sie okropnie:-)