Widok

praca

Ostatnio zauważyłem na rynku pracy cos zastanawiającego. Przeciętnie dwa razy w miesiącu toko sushi zamieszcza ogloszenia o prace, ciekawe z czego to wynika. Nie raz jadałem sushi z tego miejsca i wszystko bylo ok wiec dziwi mnie takie cos. Możliwe że jest to wina pracodawców. Zajmuje sie badaniami na rynku pracy wiec interesuje sie tą dziedziną.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak się składa ze masz racje! Jest to wina pracodawców. Trzech szefów którzy otworzyli knajpkę i myślą ze są wielkimi restauratorami a guzik prawda jedyne co potrafią to wyladowywac swoje flustracje na innych pracownikach zwłaszcza Łukasz który jako szef zajmujący się zamówieniami produktów nie potrafi ich zamówić na czas i wielokrotnie przez to trzeba było przepraszać klientów ze nie mogą otrzymać tego co zamówili ale to nic a jak ktoś coś źle zrobił to przychodził i dosłownie kurkami wyzywał! Dlatego ludzie się zwalniali !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pracowalam w ten restauracji i nie polecam. Pracodawcy mają dziwne zasady z ktorymi nigdzie sie nie spotkalam. Pozdrawiam łukasza przez ktorego do pracy przychodzilam w stresie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakis czas temu tam pracowałam i bylo to dla mnie najgorsze doswiadczenie. Pracodawcy są bardzo pewni siebie i nie szanują pracy innych i z czasem dodają coraz wiecej obowiązków
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry