Widok

praca w IT

widziałem ostatnio sporo ogłoszeń dla informatyków, ale w Bydgoszczy

Zastanawiam się nad przenosinami bo podobno można tam nieźle zarobić, a miasto jest generalnie tanie (wynajem, koszty życia).

Podobno w Bydgoszczy bardzo brakuje informatyków i żeby ściągnąć specjalistów proponują świetne stawki. Czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat, może ktoś tam pracuje w branży IT?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak na informatyka jesteś wyjątkowo głupi....nie prościej napisać na forum Bydgoszczy !!!! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do: "~Ja" no i po co człowieku taka złośliwa odpowiedź? Mało ludzi z 3miasta jeździ co tydzień do pracy do Warszawy (a nawet dalej) i wraca do domu na weekendy? Dużo. Kwestia stanowiska i wynagrodzenia - nie jest to taki znowu wielki wyczyn, a Bydgoszcz to akurat stosunkowo blisko i dojazd przyzwoity, więc pytanie jak najbardziej zasadne. Pewnie najprościej komuś anonimowo naubliżać i wyzwać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bronski daj se siana
~Ja ma racje - jak ktoś szuka roboty jako informatyk to powinien poszukać info w sieci Bydgoskiej ...
ale niektórym "informatykom" trzeba dyskietki formatować, żeby wiedzieli co to multitasking :P
Spokoju i zimnego piwka Panowie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

do góry