Widok

praca w KFC

podzielcie się proszę swoimi wrażeniami na temat pracy w KFC. Chodzi mi głównie o atmosferę jaka tam panuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pracowałam w kfc i odradzam !!!! Jesłi chcesz chodzić do pracy z usmiechem to na pewno nie zatrudniaj sie w kfc. Dobrze radze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie chcialabys pracowac tzn w jakim kfc ?
w Bałtyckiej. z tego co widzę to ludzie tam pracują i jakoś żyją...
Taa...i z uśmiechem podają tobie nieświeże jedzenie (ja dostałem rollera) i oczywiście zero możliwości wymiany...o przeprosinach nie wspominając. Z relacji mojego kolegi, który tam pracował to się nawet nie dziwię takiemu postępowaniu. Tam na szeregowym stanowisku zarabia się ok. 1000 zł i to raczej w sezonie letnim ;( A jak kierownik zmiany dostanie 1500 brutto to już dużo ;). Nie dla mnie kolejny obóz pracy z mobbingiem, awanturami w kuchni i wszędobylskim brudem (a jak nie brudem to 'wyziewami' z niesprawnej wentylacji). kolega zdecydowanie odradza, chyba, że jesteś desperatką.

Inne tematy z forum Praca

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Praca K2 Dystrybucje (31 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

do góry