Widok

praca w Kupsa - nie polecam

Nie polecam tej pracy. Pracowałem tam i przyznam szczerze, że marna kasa a pracy jest od groma. Czasem nie było kiedy wyjść do toalety.
Na dodatek Dyrektor nie należy do osób uczciwych. Wymaga bóg wie czego od kandydata a sam nie daje nic.
Za to ekipa i atmosfera jest ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czym się firma Kupsa zajmuje ?? Pytam się, bo internet mi coś nawala.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.kupsa.pl/
XYZ dzięki. Internet już działa. Phen znów nie masz racji, nie była to wina dostawcy, tylko chwilowego spadku napięcia (wczoraj ok. 30 min. i dzisiaj rano ok. 1,5 godziny), ale już wszystko naprawione. Poza tym niezależnie czy internet jest czy go nie ma muli mojego laptopa (pewnie z racji wieku - kilkuletni i licznych aktualizacji).
Bede trochę perfidny:)
~Janeczek, to se kup nowego lapka:) Proste? A nie sie tłumaczysz na forum. Bo co mnie i innych twoje problemy? Zmień sie chłopie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To se zmień dostawce usług medialnych:),to tak

żeby Ci dopiec:)

Janeczek:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli ktoś nie jest nauczony pracy to zawsze będzie narzekał . Nie sądzę, aby ktoś nie mógł wyjść do toalety. Każdy wychodzi i ma czas. W firmię pracują osoby, które naprawdę chcą pracować i dla firmy dużo robią. Pracuję tam kilka lat i czasami można ponarzekać, ale zostają tylko osoby fachowe. Polecam firmę dla osób, którzy chcą osiągnąć coś dobrego dla siebie i firmy. Tylko nieudolne i nieodpowiedzialne , nie radzące osoby odchodzą z Kupsy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja ktoś ma tylko harować za słabe stawki no to się nie dziwię że odchodzą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry