Widok
praca w algidzie
Witam, czy jest tu ktos kto pracuje w algidzie ?
Zaczynam nidlugo prace i chciala bym sie dowiedziec jak z dojazdem z gdanska skad dokladnie odjezdza wiem ze z wrzeszcza . ale jaki przystanek? stanowisko ? czy to ten czerwny czy gryf ?
pozdrawiam i czekam na info tu badz na emka1821@o2.pl
Zaczynam nidlugo prace i chciala bym sie dowiedziec jak z dojazdem z gdanska skad dokladnie odjezdza wiem ze z wrzeszcza . ale jaki przystanek? stanowisko ? czy to ten czerwny czy gryf ?
pozdrawiam i czekam na info tu badz na emka1821@o2.pl
ale jej chyba chodzi o autobus pracowniczy. nie wiem ska wyjeżdza.
jeśli chodzi o zwykłe busy, to jedzie tam:
- gryf 810 i przejezdza przy algidzie
- ztm 126- wysiada się na przystanku za kosciolem lub na petli i 5 min drogi do algidy pieszo.
obydwa z dworca we Wrzeszczu. Przystanek gryfa jest to tylko niepozorny slupek. Przystanek ztm latwo znajdziesz bo każdy z nich jest oklejony nr busow.
jeśli chodzi o zwykłe busy, to jedzie tam:
- gryf 810 i przejezdza przy algidzie
- ztm 126- wysiada się na przystanku za kosciolem lub na petli i 5 min drogi do algidy pieszo.
obydwa z dworca we Wrzeszczu. Przystanek gryfa jest to tylko niepozorny slupek. Przystanek ztm latwo znajdziesz bo każdy z nich jest oklejony nr busow.
126 wiem gdzie .. mi chodzi wlasnie o ten darmowy co ma tylko logo algidy ... pani z ranstad nie byla w stanie wytlumaczyc i pow nic wiecej po za tym ze na peti maam sie rozgladac .. a nic nie bylo jutro mam ostatnia szanse wiec albo w ciemno pojade i w ciemno pojde bo w gore juz szlam 5 min od petli i nie widzialam zakladu . ale lepiej zadzw do samej algidy bo w ranstad to taka nie kompetetna osoba ... ;/