Widok

praca w call center

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center- rozmowy przychodzące. Która firma z istniejących w Gdańsku jest najlepsza, tzn najlepsza z najgorszych?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałem kiedyś w call centr i zdarzały się miesiące w których zarabiałem na prowizji 2500-3000 miesięcznie. Więc nie nazywałbym takiej pracy desperacją czy obciachem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co to studia dzisiaj, kilkanaście lat temu to szalało jeszcze większe bezrobocie, nawet ogłoszeń nie było, a jak były to na palcach jednej ręki.
Wtedy już kilkanaście lat temu wiedziałem że nie warto interesować się studiami. Uczelnie prześcigały się w zapewnieniach i obietnicach "na wyrost" teraz pora to zamykać a nie produkować bezrobotnych.
A dziś różnica że są "ogłoszenia" ale pracy nie ma i tak.
Ale nadzieja w dziurze demograficznej zrobionej na kupe lat tym właśnie bezrobociem i brakiem socjalu w Polsce, nikt przy zdrowych zmysłach nie założy rodziny jeżeli nie ma pewności że podoła...
Nikt nie będzie ryzykował zostania "na lodzie" nie tylko samemu, źeby jeszcze ciągnąć w dół innych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak to jest desperacja, ale lepsze to niż nic, ktoś musi to robić. Tak jak ktoś pracuje w nocy w piekarni, jak ktoś wywozi śmieci, czy sprząta ulice, a ktoś inny pracuje w lidlu, albo w biedronce.To jest praca, nie każdy może skończyć prawo czy medycynę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taki mamy kraj, ja też mam umowę do końca miesiąca. Przestaje być studentem i nie będę opłacalny niestety.
Nie jestem pijakiem, nie jestem nierobem ale mogę skończyć bez w pracy.
Chory kraj.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy poszukiwanie pracy w call center to czasem nie jest już desperacja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Praca

Atut-rental gdańsk kokoszki opinie (3 odpowiedzi)

Witam forumowiczów, proszę o opinie na temat firmy atut-rental czyli na przyklad warunki pracy ,...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

do góry