Widok

praca z otto w holandii

cześć,
mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe? wspołpracowalam z nimi w kraju, ok 5 miesiecy razem, ale zagranicą to boje sie troche o warunki pracy i lokalowe oferowane przez agencje..

widzialam opinie w internecie, ale wiadomo, pisac mozna duzo, a mam nadzieje ze te opinie sprzed 2 lat, są już nieaktulane.
dajcie mi to rozpracowac ;))

a moze ktos by chcial tez do holandii z gdańska? bo samemu bez jakiegokolwiek znajomego, to tez sie czlowiek troche boi..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Robię przez Covebo już jakiś czas kasa na czas roboty sporo dobra opcja na dłuższy zarobek.

Covebo to spoko agencja kasa zawsze w terminie roboty różne praca fizyczna ale można coś zarobić

Robota przez Covebo to stabilna opcja kasa pewna jak ktoś chce pracować za granicą to polecam da się zarobić

miałem dobre doświadczenia z Covebo pracowałem na magazynie zarobki ok zakwaterowanie blisko pracy koordynatorzy zawsze pomocni polecam jak ktoś chce wyjechać do Holandii

Dla tych, którzy chcą pracować w Holandii, Covebo oferuje profesjonalne doradztwo i wsparcie na każdym kroku.

Zatrudnienie przez Covebo to najlepsza decyzja, jaką podjąłem. Znaleźli dla mnie pracę, która idealnie wpasowuje się w moje życie zawodowe i prywatne, polecam ich
teraz to już mocno się poprawiło, same warunki są lepsze, lokacje bardziej ogarnięte. nie słyszałem, żeby nadal gdzies była kaszana.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do Holandii wyjeżdża coraz więcej osób, zwłaszcza kobiet, które chcą zapewnić swoim dzieciom lepsze życie. Na szczęście w Holandii mogą one znaleźć zatrudnienie na wielu polach, o czym napisano tutaj http://cafe-mama.pl/kobieta-mama-zona-w-holandii/ Dzięki prężnie rozwijającej się gospodarce nawet kobiety nieznające języka obcego, mogą liczyć na godziwe wynagrodzenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

w Holandii dobrze się pracowało, warunki jak dla pracy ok.

moje motto rąbać otto
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z tą agencją nie pracowałam, ale za to pracuję z agencją Pflegehelden i jestem meeega zdowolona. Wszystko idealnie. Kasa na czas, dobry kontakt z koordynatorem, spore zarobki, do tego premie za polecenie kogoś do pracy.
Widze duzo kobiet odpowiada

bardzo ogarnięta agencja, wszystko załatwiają. nie ma problemu z nimi. kasa ok, mieszkania też wyglądają teraz spoko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

z otto korzystałem, jechałem do pracy i dobrze wszystko było uważam. nawet się zastanawiam nad kolejnym wyjazdem. bo można dobrze zarobić i mieć tam pewne prace. a to wazne jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

sprawdzona:D stawki mają na moje przyzwoite, wyzysk nie jest, no ja sie cieszylem ze bylo sporo godzin, bo po to wlasnie jechalem zeby pracowac. akurat ja w AH pracowałem, ale znajomi pracowali z otto w Gipmans i tez mowili ze ok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam mam ofertę z OTTO na pracę w Holandii czy to jest sprawdzona agencja jak płacą i czy to nie jest jakaś lipa i wyzysk ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

O otto zbyt wiele dobrego powiedzieć nie mogę. Sam nie korzystałem ale mam kilku znajomych którzy się przejechali. Jechałem za to do Holandii z http://zeitmann.pl/ i byłem bardzo zadowolony z warunków i zarobków. Praca za granicą od zaraz tak naprawdę. Nie żałuję, że zdecydowałem się wtedy na agencje pracy za granicą.

i już się znalazły hieny co dla nich pracują i nagabuja jak tylko jakiś mocny komentarz przebijający prawdziwością się znajdzie

otto sprawdzone jest... bylem, pracowalem to wiem. naprawde duzo pracy za dobry hajs. ani chwili nie zalowalem ze pojechalem
Przed wyjazdem do Holandii warto sprawdzić stronę http://bpwh.pl na której znajduje się ranking agencji pracy w Holandii. Z tą stroną łatwiej znaleźć sprawdzonego pośrednika w Holandii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

do góry