Widok

praca z otto w holandii

cześć,
mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe? wspołpracowalam z nimi w kraju, ok 5 miesiecy razem, ale zagranicą to boje sie troche o warunki pracy i lokalowe oferowane przez agencje..

widzialam opinie w internecie, ale wiadomo, pisac mozna duzo, a mam nadzieje ze te opinie sprzed 2 lat, są już nieaktulane.
dajcie mi to rozpracowac ;))

a moze ktos by chcial tez do holandii z gdańska? bo samemu bez jakiegokolwiek znajomego, to tez sie czlowiek troche boi..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@murek nie tylko kase - wybor pracy tez :)
@mirta zgadzam sie, cale szczescie ze oni zalatwiaja wiekszosc formalnosci, my i tak zawsze mamy duzo do zrobienia i malo czasu
to co bylo kiedys i dzis - nie ma porowniania! teraz warunki mieszkaniowe sa naprawde spoko, wyplaty zawsze na czas, polecam kazdemu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tam sie dziwie niektorym ludziom co tak narzekali na warunki, przeciez wiadomo ze jedzie sie do pracy a nie wypoczywac w 5 gwiazdkowym hotelu, to na czym powinno najbardziej zalezec - praca - byla zawsze, a jak praca to i kasa ;) ja dobrze wspominam tam prace
masz 100% racje, jestem osoba ktorej nie chcialoby sie zalatwiac tego wszystkiego i martwic czy to na pewno bedzie ok, w otto wiekszosc spraw zalatwiaja za nas i to jest super
praca zapewniona, wyplata tez, a jesli ci malo to dodatkowe godziny tez sobie zalatwisz :) ludzie w agencji bardzo sympatyczni i chetni do pomocy
ile osób tyle opinii ;) ja np z niczym problemu nie miałam wszystko było w porządku, hajs się zgadzał zawsze na czas - jak dla mnie to najwazniejsze, warunki do mieszkania może nie są wow, ale są czyste i schludne, na wakacje w końcu nie jedziemy ..
a te słodkie komcie daje dominika, klara, johny, adam, wiśnia, kasia, marcin, zosia, silacz czy robol OTTO, który dba o załatanie kulejącego wizerunku bo nie ma już kogo posłać do pracy? chociaż ip zmień gdy następnym razem zaczniesz wychwalać Otto pod niebiosa...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przed wyjazdem do Holandii warto sprawdzić stronę http://bpwh.pl na której znajduje się ranking agencji pracy w Holandii. Z tą stroną łatwiej znaleźć sprawdzonego pośrednika w Holandii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

otto sprawdzone jest... bylem, pracowalem to wiem. naprawde duzo pracy za dobry hajs. ani chwili nie zalowalem ze pojechalem

i już się znalazły hieny co dla nich pracują i nagabuja jak tylko jakiś mocny komentarz przebijający prawdziwością się znajdzie

O otto zbyt wiele dobrego powiedzieć nie mogę. Sam nie korzystałem ale mam kilku znajomych którzy się przejechali. Jechałem za to do Holandii z http://zeitmann.pl/ i byłem bardzo zadowolony z warunków i zarobków. Praca za granicą od zaraz tak naprawdę. Nie żałuję, że zdecydowałem się wtedy na agencje pracy za granicą.

Witam mam ofertę z OTTO na pracę w Holandii czy to jest sprawdzona agencja jak płacą i czy to nie jest jakaś lipa i wyzysk ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

sprawdzona:D stawki mają na moje przyzwoite, wyzysk nie jest, no ja sie cieszylem ze bylo sporo godzin, bo po to wlasnie jechalem zeby pracowac. akurat ja w AH pracowałem, ale znajomi pracowali z otto w Gipmans i tez mowili ze ok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

z otto korzystałem, jechałem do pracy i dobrze wszystko było uważam. nawet się zastanawiam nad kolejnym wyjazdem. bo można dobrze zarobić i mieć tam pewne prace. a to wazne jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo ogarnięta agencja, wszystko załatwiają. nie ma problemu z nimi. kasa ok, mieszkania też wyglądają teraz spoko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widze duzo kobiet odpowiada

Z tą agencją nie pracowałam, ale za to pracuję z agencją Pflegehelden i jestem meeega zdowolona. Wszystko idealnie. Kasa na czas, dobry kontakt z koordynatorem, spore zarobki, do tego premie za polecenie kogoś do pracy.

moje motto rąbać otto
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

w Holandii dobrze się pracowało, warunki jak dla pracy ok.

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry