Widok

pracuj-z-nami???

Ktoś coś wie o nich? Był na spotkaniu? Ogłaszają się już dość długo, niemal codziennie, dziś nawet przyuważyłam ogłoszenie, w którym oferowali kurs za stówkę, po którym super praca u nich gwarantowana. Coś tu brzydko woni wg mnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej ja byłem u nich na rozmowie i dostałem fajną propozycje na handlowca.
dają podstawę a jak się wykażesz to też premie.
ja miałem małe doświadczenie w sprzedaży ale robią fajne szkolenia.

ja polecam.

Nie ma ściemy, są całkiem fajni ludzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja odradzam! niestety mialam stycznac pojsc w sprawie rozmowy o prace. kilka etapow smiesznej rekrutacji sie przechodzi, a i tak na koniec babka (Katarzyna) nie umiala wybrac. Twierdzila, ze to nasza "wina" bo jakby ktoras z nas byla beznadziejna, to by umiala wybrac. Na koniec Pani "rekrutatorka" wymyslila, ze mailem wysle oferte (jakby nie mogla powiedziec na rekrutacji) jakie beda nasze obowiazki i ile placa (pewnie akcja typu kto bedzie za mniej pracowal) i wtedy mamy szczerze odpowiedziec, czy sie na to piszemy. Caly czas bylo zapewnienie,ze wysle od poludnia, jednak przez 3 dni nic nie zostalo wyslane po kontaktowaniu sie telefonicznie, wspomniania wczesniej p. Katarzyna tlumaczyla sie problemami prywatnymi i przepraszala i obiecywala przeslac znowu do poludnia. Ja rozumiem jak ktos mowi, ze wybralismy kogos innego dziekujemy bardzo i sie idzie szuka dalej. Wiadomo na pracy teraz kazdemu zalezy. A ta kobieta mamila, mowila jakie to dobre jestesmy i ze chce ktoras wybrac i ciagle nie wysylala, pozniej juz tel nie odbierala. tak sie zachowuje powazna osoba? moim zdaniem sami powinni przejsc jakies szkolenie. Dodam jeszcze ze ta oferta pracy miala byc na stanowisko do ich zespolu nie dla ich klienta. Mam nadzieje,ze w zaden sposob nie bede miala do czynienia z ta firma. Do ludzi powinno sie podchodzic z szacunkiem, a nie jak male dziecko nie odbierac i ciagle obiecywac. Na rekrutacji babka taka uprzejma, jakby mogla to by w d*pe wlazla,a pozniej takie numery odwala. WTF? W zyciu nie spotkalam sie z takim zachowaniem u osoby niby kompetentej . zaznaczam NIBY, bo golym okiem widac, ze tak nie jest. Jak to sie mowi: swinie nawet jak ubierzesz w korale, to swinia pozostaje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hah! Ja już się spotkałem z takim zachowaniem i to w firmie, która rzekomo uchodzi za wzór w procesach rekrutacji. Jest to AIC w Gdyni. Zajmują się produkcją zbiorników ciśnieniowych i mają duże.....ciśnienie na zatrudnienie nowych ludzi. Tylko, że ich proces informowania kandydata o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej troszeczkę im się rozmył. Mówiąc wprost mamią kandydatów, ciągle odsyłają maile, że "jeszcze nie podjęliśmy decyzji" (po prawie 4 tygodniach, FOR GAD SEJK!! To chyba w NASA i CIA podejmują szybciej decyzje w takich sprawach). Jawi mi się dziwnie sprzeczny obraz. Firmy niby są bogate, niby stawiają na nowe technologie,ale poziom kultury pozostawia mnóstwo do życzenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak ktoś ma pecha to i w d*pie palec złamie.

ludzie jak zajmujecie się takimi pierdołami to zamiast szukać pracy załóżcie kółko skrzywdzonych ludzi....

Smieszni jesteście:-))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
BRANIE PIENIEDZY ZA NIBY NAPISANIE CV, KIEDY MAM DOBRZE JE NAPISANE PRZEZ DRADCE ZAWODOWEGO Z FIRY SZKOLENIOWEJ TO JUZ SMIECH NA SALI. WYMYSLILI, ZE ZA PRACE NIE BIORA KASY BO NIELEGALNE, TYLKO ZA CV. ALE JAK IM KTOS POWIDZIAL, ZE MA DOBRZE NAPISANE TO PA POWIEDZIL ZE I TAK MA ZAPLACIC KASE - TO WTEDY ZA CO??
JUZ NIE MOWIE O TYM, ZE WPROWADZAJA W BLAD BO DZOWIA ZE REKRUTACJA A TAK NA SERIO NIE MAJA DLA NIKOGO ZADNEJ OFERTY!! A LUDZIE TAM PRZYCHODZA W KOSZULACH I KAWATACH Z NADZIEJA, ZE ZNALEZI PRAWIE PRACE.!!
BEZ WPLACENIA KASY NAWET NIE CHCA OBEJRZEC WASZEGO CV!!
ZENADA!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłem u nich... szkolenie było darmowe. tworzyli nowe grupy sprzedażowe. generalnie atmosfera spoko, wspomniana wyżej Pani Katarzyna to miła osoba-u mnie nie było problemów z podjęciem decyzji o zatrudnieniu. Rozprowadzają produkt w sprzedaży bezpośredniej mają na to różne koncepcje - próbują znaleźć najefektywniejszą. Jeśli chodzi o podstawę - cóż czytać umowę czy aby napewno zawsze zostanie ona wypłacona i tyle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej, mam pytanie. Czy ich biuro znajdyje sie na klonowej 1? Bo dostalem dzis telefon, ale Pan przedstawil sie jako pracuj.pl...
Tak na Klonowej. Pan zaproponuje Ci znalezienie pracy za 250 złotych :) i żadne pracuj.pl ( mi się też tak przedstawił) tylko pracuj-z-nami :)
Ale czy komuś znaleźli pracę za tą minimalną kwotę 200 zł???
Tak, mi znaleźli pracę i wcale nie żałuje tych 200 złotych.

Dwa miesiące szukałem pracy bez żadnego skutku, a oni zrobili to w 4 dni i to za dużo większe wynagrodzenie niż oczekiwałem.

Ja spróbowałem a wy jak chcecie, dalej szukajcie na marne.

A kasy wydałem dużo więcej jeżdżąc na spotkania z których nic nie wyszło.

Ja polecam jeśli faktycznie ktoś chce szybko dostać pracę.

Powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
sciemniacz jestes u bich na etacie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
pobieranie opłat za znalezienie pracy jest chyba nielegalne
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak bym słyszał Pana przeprowadzającego rekrutację!!!
Też tak ładnie mówił i obiecywał...
a wedle prawa pobieranie opłat za znalezienie pracy jest nielegalne.
Zeruja na ludziach, którzy szukają pracy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak jak w innym wątku pracuj z nami frajerami ;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
a masz kolego numer tel do nich? |Do tych co ci znalezli tą prace

Inne tematy z forum Praca

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

do góry