Widok

prawo jazdy-ile mozna ? :-(

Czesc, mam pytanie apropo's egzaminow na prawo jazdy. Jakie sa Wasze doswiadczenia ? Ile razy zdawaliscie ? Ja zdawalam juz 5 razy i jestem zalamana, na egz. ogarnia mnie paralizujacy strach i nie potrafie zrobic nic. (w czasie nauki jazdy, wszytstko idzie mi swietnie - manewry na placu i jazda po miescie bez zarzutu)...a na egzaminie dramat.....juz nie wiem co robic, najchetniej dalabym sobie spokoj.......
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W nawiązaniu do pytania przewodniego - za 13 razem jest za free ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ma 13 razu za free ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziś oblałam po raz 6. Egzamin miałam z Panem Pawłem R. Facet z klasą, spokojny, sympatyczny. Mam nadzieję, ze nastepnym razem też na niego trafię, no i, że pojade lepiej:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie zdawałam u niego w samochodzie nie wisi tyle stresu w powietrzu u mnie tesz przymknął oko i dał mi wiele rad co do moich błedów
P. Rogowski jest siekierą, oblewa ludzi z byle powodu. Czai się na każdy błahy błąd. W ciągu godziny potrafi oblać 4 osoby - istna fachura. Jest wredny antypatyczny i chamski.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie możesz się załamywać. Ja zdałem za 7 razem i też myślałem, że chyba dam sobie spokój z tym prawem jazdy. Ale jak podchodziłem do 7 egzaminu to powiedziałem sobie, że teraz albo nigdy. No i udało mi się zdać :)
nIE załamuj się kazdy to przechodzi dasz rade do bólu
Potwierdzam, Pan Paweł R.to jak dla mnie egzaminator - marzenie. Spokojny, rzeczowy, przesympatyczny. Szkoda, że zdałam, może trafiłabym na niego trzeci raz. Żart oczywiście :D Chociaż..
Stres potrafi bardzo namieszać, a u tego egzaminatora można rzeczywiście skupić się na prowadzeniu auta i - o tyle o ile - wyluzować. Powiem więcej, miałam kilka egzaminów praktycznych w Gdańsku i nie trafiłam na żadnego niemiłego egzaminatora ;)
Również miałam egzamin z Pawłem Rogowskim i w takim razie musiałam trafić na jego gorszy dzień... nie stwarzał miłej atmosfery wręcz przeciwnie. Komendy wydawał mi w ostatnim momencie przed ich prawidłowym wykonaniem jak czekałam by z podporządkowanej wjechać w drogę z pierwszeństwem to kiwał głową z nie miłym wyrazem twarzy... gdy oblał mnie za wymuszenie z kpiną pytał sie mnie czy to był mój pierwszy egzamin i jakie problemy miał ze mną mój instruktor... jeździłam z nim 35 min. a miałam wrażenie ze co najmniej z 2 godziny... zdawałam 4 raz i nigdy przed nim nie miałam tak nie sympatycznego egzaminatora....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry