Widok

prawo jazdy

moi drodzy może ktoś z was mi pomoże... zdawałam prawo jazdy ostatni raz cztery lata temu, oczywiście nie zdałam i zawiesiłam to przedsięwzięcie... czy mam teraz szansę przystąpienia do egzaminu bez ponownego robienia kursu prawa jazdy no i kosztów z nim związanych? Jaki jest okres przedawnienia kursu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droga Zosieńko- kursy robione po 1998 r są ważne w zasadzie bezterminowo. Obecnie nie ma "okresu ważności" kursu. Wiec tylko trochę pośmigać po ulicach / nie sama! / i próbuj szczęścia od nowa. Będę trzymał kciuki. Czy pomóc oswoić się z autem?
Dziękuje bardzo.... kamień z sercca.. teraz tylko wziąść się w garść, wykupić godzin i zdać... a za propozycję oswajania się z autkiem również dziękuje.. może skorzystam :) pozdrawiam...
Nie trać czasu i startuj od zaraz. A jak się znudzisz tymi wykupionymi godzinami po utartej trasie - to zapraszam na coś innego. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Inne tematy z forum Motoryzacja

Serwis Klimatyzacji (7 odpowiedzi)

Szukam godnego polecenia warsztatu zajmujacego się naprawami klimatyzacji. Nie chodzi o warsztat...

Dobór wycieraczek (64 odpowiedzi)

Czas przygotować auto na wiosnę. Wraz z wymianą opon chciałabym zmienić również wycieraczki....

Mój pierwszy samochód (207 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

do góry