Widok

prawo jazdy

moi drodzy może ktoś z was mi pomoże... zdawałam prawo jazdy ostatni raz cztery lata temu, oczywiście nie zdałam i zawiesiłam to przedsięwzięcie... czy mam teraz szansę przystąpienia do egzaminu bez ponownego robienia kursu prawa jazdy no i kosztów z nim związanych? Jaki jest okres przedawnienia kursu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droga Zosieńko- kursy robione po 1998 r są ważne w zasadzie bezterminowo. Obecnie nie ma "okresu ważności" kursu. Wiec tylko trochę pośmigać po ulicach / nie sama! / i próbuj szczęścia od nowa. Będę trzymał kciuki. Czy pomóc oswoić się z autem?
Dziękuje bardzo.... kamień z sercca.. teraz tylko wziąść się w garść, wykupić godzin i zdać... a za propozycję oswajania się z autkiem również dziękuje.. może skorzystam :) pozdrawiam...
Nie trać czasu i startuj od zaraz. A jak się znudzisz tymi wykupionymi godzinami po utartej trasie - to zapraszam na coś innego. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Inne tematy z forum Motoryzacja

Żarówki do samochodu (22 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...

BMW DOBRY MECHANIK (38 odpowiedzi)

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO KTORY ZNA SIE NA MARCE BEZ SCIEMY NAJLEPIEJ Z GDYNIA I SOPOT DZIEKI

Auto detailing (23 odpowiedzi)

Auto detailing czyli usługa pielęgnacji i renowacji wnętrza oraz karoserii auta. Gdzie w...

do góry