Widok
prezent dla 9 m-nej dziewczynki
napewno niektore z Was beda sie smialy ale ja zupelnie nie mam pomyslu na prezent dla mojej coreczki. Swieta za pasem a ja jeszcze nie mam prezentu. Babcie tez szukaja umnie wsparcia a ja zupelni nie wiem cojej kupic. Poprostu ona ma juz duzo zabawek i ciuchow i dlatego pewnie ten problem. Napiszcie prosze co kupujecie swoim pociechom. Moze macie jakies fajne pomysly na prezenty dla takiego maluszka.
dzieki za wszystkie podpowiedzi. Fajny pomysł z tymi klockami magnetycznymi, przynajmniej nie beda sie walaly po mieszkaniu;) jak na ten wiek jest malo zabawek. Sa one zazwyczaj przeznaczona albo dla mniejszych albo dla starszych dzieci. Mała dostala juz kula hula vtech rozowa, powiem Wam ze tez jest to fajna sprawa. Ona ja bardzo lubi. Jednym z prezentow ktory znajdzie sie pod choinka bedzie ogrodek za straganem FP. On jest przeznaczony dla troszke starszych dzieci ale to nic nie szkodzi, poczeka sobie:)
ja polecam pchacz/jeździk - lada moment dziecię ruszy do przodu i będzie jak znalzał :) a takze stoliczek edukacyjny, laptop - my mamy vtech, ma kilka dużych klawiszy i gra i siweci się czyli wszystko co pasjonuje takie maluchy
moja córcia lubiła już w tamtym okresie książeczki i też kupowaliśmy ale z zabawek to te trzy okazały się największymi hitami i służą do dziś (mała ma teraz 15 m-cy)
moja córcia lubiła już w tamtym okresie książeczki i też kupowaliśmy ale z zabawek to te trzy okazały się największymi hitami i służą do dziś (mała ma teraz 15 m-cy)