Widok

prezent dla chłopaka ma 24 lata help!

hej szukam prezentu na święta dla chłopaka i niewiem co mu kupić
lubi samochody ale niema swojego własnie zdaje prawko 23 niewiem co mu kupić w którym kierunku mam szukać tego pomysłu błagam POMOCY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak lubi piłkę nożną i ma komputer albo konsolę to polecam kupić grę FIFA20 :) Mi podpowiedzieli jego koledzy, a w media expert jest akurat przedsprzedaż, która daje też jakieś dodatki, o których niestety nie opowiem bo nie mam pojęcia co to ale polecam sprawdzić

Wiedzieć co lubi osoba obdarowywana to niezwykle ważna kwestia. Pewnie każdemu raz zdażyło się otrzymać coś zupełnie nietrafione, prawda? Kiedyś to rzucało się takie rzeczy w kąt. Dzisiaj jest o tyle prościej, że można je ewentualnie odsprzedać gdzieś w internecie. Pytanie jakie mi się nasuwa na myśl, tylko po co robić zbędne problemy? Zupełnie bez sensu. Lepiej poszukać czegoś co będzie przydatne na co dzień. Dla mężczyzny jednym z takich unwersalnych prezentów mogą być bez dwóch zdań skarpety męskie . Klasyczne kroje będą pasowały na spotkania biznesowe oraz tak samo dobrze na imprezy okolicznościowe. Czytając posty na forach można dojść do jednego wniosku, często wybieranym producentem jest Wola - https://www.wola.pl/meskie/ Może macie wyrobione zdanie na ich temat?

Znam swojego chłopaka bardzo dobrze i wiem co lubi, dostaje ode mnie przygodowe prezenty. Tym razem na 25 urodziny dostał ode mnie lot w leszczyńskim aerotunelu. Na kolejne planuje mu kupić lot balonem :) Duzo jest takich propozycji

Fajna opcja o ile ma sie odpowiednie fundusze. Jasne, ze praktycznie każdy facet by sobie takim samochodem sportowym pojeździł, nie tylko Ci którzy są fanami motoryzacji, jednak nie każdy moze sobie pozwolić na tak kosztowny prezent. Nie oszukujmy się.
W przypadku ograniczonych funduszy polecam
zorganizowanie sobie jakiejś wycieczki po okolicy
dobrą kolację oraz upieczenie tortu ( prezent wcale nie musi byc materialny)
książkę
ewentualnie pamiątkową kartkę: https://www.twojakartka.pl/16-dzien-chlopaka - zobacz sobie na kartki na tej stronie, można zamówić tam kartkę z jego imieniem. Na pewno coś takiego zostanie docenione.

A co Ty na to by wykupić przejazd sportowym samochodem? Taki prezent dałam mojemu chłopakowi na urodziny i byl mega zadowolony! i bedąć na torze rówież sobie wykupiłam taka jazde,niezapomniane przeżycia i nikt nie moze powiedziec ze to jest prezent tylko dla facetów bo kobiety tez lubią jeździc autami a luksusowymi tym bardziej ;) :d znalazłam firme w necie która organizuje przejazdy sportowymi samochodami po 15 torach w Polsce i maja bardzo duzy wybór aut wiec każdy znajdzie cos dla siebie. Można jeździć i jako kierowca i jako pasazer :) swietna sprawa na prawde. Prezent inny niż wszystkie! Polecam!!!

Ja swojemu mężowi kupiłam jazdę ktm xbow i po przejażdżce cieszył się jak mały chłopiec. Zupełnie coś innego od klasycznych samochodów :)

Serio tak długo :O

Jakaś gra komputerowa?Tym bardziej, że media expert ma możliwość odbioru zamówienia do 23, zdążysz

Wybierz obraz ze zdjęcia:

https://eventslub.pl/prezenty-na-kazda-okazje/jaki-prezent-dla-chlopaka-na-urodziny-wybrac

Polecam prezenty z tej strony prezent-perfekt.pl można znaleźć coś dla każdego :)

kosz urodzinowy to najlepszy pomysl :) Sama go zamowilam mojemu bratu na imieniny i bym zadowolony :)

Dobre wino plus własnoręcznie zrobiona kolacja ( z jego ulubioną potrawą)
rękawiczki
portfel
spinki do koszuli
wypaśna myszka do komputera
koszula ( ale tutaj dokłądnie trzeba znać rozmiar mężczyzny, szczególnie wymiary kołnierzyka) albo po prostu umówić się w sklepie o możliwość zwrotu
Ewentualnie jeśli macie odpowiednie fundusze to skok ze spadochronem:
http://dtp-24.pl/2018/07/02/skoki-spadochronowe-we-wroclawiu-bezpieczny-zastrzyk-adrenaliny/

Szczególnie jeśli on ma ciągoty do takich rzeczy z adrenalinka.

Dobrym pomysłem na prezent jest alkohol moim zdaniem, takie zestawy win z całego świata na przykład https://winezja.pl/zestawy/bestsellery Akurat tam pakują ładnie więc można śmiało zamawiać. Ale mają też inne trunki.

ja z ArCadii mam ArCon 20, który służy do tworzenia projektów architektonicznych składających się ze wstępnej dokumentacji technicznej, rzutów, przekrojów i elewacji ma prosty w obsłudze interjes i działą bez zarzutów, osiada wszystkie funkcje na których najbardziej mi zależało.

Gra czy książka lub płyta powinna sprawić mu radość.

A teraz programy ArCADia można kupić w promocji bo programy warte 6000zł można kupić za 1500zł więc jest to bardzo atrakcyjna cena jak na tak zaawansowane programy.

wszystko zalezy czym się interesuje jak wiesz to łatwiej dobrać odpowiedni prezen. ja kupiłam swojemu system do projektowania modeli budynków system ArCASia BIM jest inżynierem budownictwa więc mam nadzieję, że się ucieszy.

Na stronie 4gift jest wiele opcji, którego mogą spodobać się Tobie i przede wszystkim Twojemu chłopakowi. Może jakaś oryginalna skarbonka, mapa zdrapka lub coś całkiem innego? Zerknij tam sobie, a na pewno prezent nie będzie już kłopotem i pomysł sam się znajdzie.

A może power bank? dużo fajnych na epowerbank.pl

Prezent na święta zawsze sprawia dużo kłopotu, a zwłaszcza jeżeli ma być to prezent dla chłopaka. Myślę, że fajny prezent dla chłopaka, który zdaje na prawko jest dyplom okolicznościowy "super kierowcy", a jeżeli facet lubi poimprezować można sprawić mu śmieszny prezent w postaci kamizelki ze śmiesznym napisem "szef wszystkich szefów". Jeżeli boisz się, że nie spodobają mu się takie prezentu, możemy pójść w drugą stronę...skarpetki, co ty na to ? ale nie byle jakie, nie takie, które można dostać w pierwszym lepszym sklepie. Polecam Ci skarpetki ze śmiesznym nadrukiem "skarpety gorącego faceta" myślę, że taki prezent, na pewno by mu się spodobał ;)
Polecam zapoznać Ci się ze stroną http://sklepzupominkami.com.pl na pewno znajdziesz tam kilka pomysłów, na śmieszny prezent oraz zabawne upominki nie tylko dla swojego chłopaka
Pozdrawiam
do góry