Widok

prezent dla chlopaka,24latka

Hajka,

Mam wielki problem. Moj chlopak ma urodziny pod koniec wrzesnia. Mieszka w Stanach i akurat jade go odwiedzic. Finansowo nie moge sobie na wiele pozwolic- juz ten wyjazd mnie rujnuje.
Wiec musi to byc cos ciekawego.

Dodajmy, ze jest hiszpanem. Zna hiszpanski i angielski. Po polsku pare slow. Chce sie uczyc rosyjskiego wiec ewentualnie mysle nad kursem do rosyjskiego ale jak znam zycie to to koszt 300PLN minimum.
Lubi czytac rzeczy lekko zachaczajace o rozmyslania nad sensem dzialan i dusza ludzka- znacie cos ciekawego i anglojezyczego?
Do tego lubi filmy. Moze zasugerujecie mi jakas dobra polska komedie??? To moglby byc strzal w 10tke.
Oprocz tego intersuje sie budownictwem energooszczednym, energetyka i mechanika plynów.

Macie jakies sugestie?
Ostatnio, mial fantazje zebym zrobila striptease ale nie wiem czy sie zdaze w dwa tygodnie nauczyc. No i wcale nie wiem, czy akurat powinnam go mu zrobic z okazji jego urodzin czy tez poczekac te pare miesiecy i zrobic mu jako prezent slubny.

Jakies inne pomysly? Proszę....
Bede bardzo wdzieczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może sesja zdjęciowa z Twoim udziałem ;)?
projektowanie stron internetowych Gdynia Gdańsk Sopot Trójmiasto
Kup mu coś do piwka - jeżeli lubi piwko :)

http://pl.youtube.com/watch?v=jNc6Q2QWu4Q

Świetna gireka do PIWA - niezły ubaw na imprezie :)))

www.grajmyrazem.pl

Inne tematy z forum Prezenty

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

Co mam kupić dziewczynie?? (116 odpowiedzi)

Moja dziewczyna ma na imię Ewa i urodziła się 24go grudnia... jeszcze nie rozumiecie??? Ona ma...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

do góry