Widok

prezent dla dziewczyny

musi być coś z przysłowiowym "jajem", bo zawsze sobie takie prezenty dajemy. co myślicie o czymś takim: http://allegro.pl/sexual-freedom-wyjatkowa-seria-tshirt-limitowane-i1936310625.html ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak dla mnie żałosne,
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
no cóż, jeśli dziewczyna już otrzymała parę takich "z przysłowiowym "jajem" i była zachwycona - to śmiało sprezentuj. Jednak radziłabym przemyśleć to...
@konstatntynoneopolitańczykowianeczka
żałosne, nie wiesz że o gustach się nie dyskutuje? jak lubi takie prezenty ktoś, to po co go wkurzac? przeciez jakbys zapytała o jakis ciuch dla siebie, to szukala bys wsparcia a nie wysmiewania,.. wez sie zastanow czasem co piszesz
ty ją znasz najlepiej i będziesz wiedział czy ma szansę jej się spodobać czy nie. jak dla mnie koszulka fajna, taka o łamaniu tabu i stereotypów. niestety nasze społeczeństwo ma zwykle dziwne podejście do tych spraw ;)

Inne tematy z forum Prezenty

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

do góry