Widok

prezent na 30 rocznicę ślubu

Witajcie Dziewczyny!

Zastanawiam się nad prezentem dla moich rodziców. Kilka dni po naszym ślubie moi rodzice będą obchodzić swoją rocznicę. W związku z tym chciałam na naszym weselu również uczcić ten moment i wręczyć prezent tylko nie mam pojęcia co. Na pewno odpada weekend w spa. Może macie jakieś ciekawe pomysły?????
Dziękuję!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może jeszcze jakiś pomysł.....
a może jakiś romantyczny weekend w spa? a z praktycznych to właśnie coś co może się przydać typu serwis, ekspress itp. a może karykaturę - b. fajna sprawa, u mnie ostatnio w rodzinie "modna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja moim rodzicom na 30 ta rocznice kupilam zestaw obiadowy + kawowy na 12 osob ;) wyszlo z jakieś 800 zł skladalam się z rodzenstwem więc na 3 osoby nie wyszlo drogo. Moj Narzeczony swoim na 40 rocznicę slub zrobil z siostra taki sam prezent ;) Jedni i drudzy rodzice zadowoleni ;)
dziękuję za podpowiedź!!!!!!
my naszym rodzicowm na 30 rocznice slubyu kupilismy z bratem expres cisnieniowy do kawy (wydalismy jakies 500 zl). Ale mozna kupic wiekszy-my mielismy wtedy ograniczone koszty.
Pomyslow jest wiele-tesciom na 40 rocznice kupilismy wielkiego, ok 1,3 m aniola, ktory w dloniach trzyma jakby miseczke (miejsce na tea lighta).
Teraz chcielicmy rodzicom kupic parowar ale skonczylo sie na czajniku bezprzewodowym bo wlasnie im zaczal przeciekac ten co mieli. Ktoregos roku kupilismy piekny weniany koc, w krate, z fredzlami.

Generalnie nie kupujemy za jakas kwote-kupujemy z pomyslem, to co im sie moze przydac, co zauwazylismy ze im sie gdzies spodobalo.

Do tego jakis kwiat i czekoladki...zawsze cos w stylu i mamy i taty (tata lubi z kokosem a mama nie...wiec zawsze cos wspolnego albo kilka rodzajow)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry!!!!!!!
http://www.ballooning-bbc.com.pl/
może jednak macie jakieś jeszcze pomysły??
My mieliśmy podobną sytuację, zrobiliśmy im niespodziankę na naszym wesel i poprosiliśmy ich na środek sali, wjechał tort z ich zdjęciem ze ślubu :) do tego leciała muzyka z ich czasów... wzruszyli się okropnie :)
do góry