Widok

prezent na trzecie urodziny

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dostałam zaproszenie na urodziny siostrzenicy i tu pojawia się dylemat bo kompletnie nie wiem co mogę kupić małej.
Rodzice mówili, że nic bo wszystko ma ale tak mi głupio z pustą ręką. Może macie jakieś pomysły??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo ciekawe i rozwijające umysł dziecka są zabawki marki Fisher Price. W sklepie na pewno Ci doradzą, jaką wybrać dla trzylatki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
kucyki Ponny, Laleczki Pinny Pon, czy też lalka Barbie jakaś fajna, książki, dla dziecwzynek jest w czym wybierać, Pet Shopy, pytanie co mała lubi ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
moja corcia ma 3 uordziny w sobote i chce dostac: barbie, kwiatowa ksiezniczke flowee, szmirnke i perrfumy, klocki d*plo. ja polecam d*plo.
Może zapytaj siostry, czym mała się interesuje? Może okazać się, że większą radość sprawi jej karnet np. do Loopys World, aquaparku lub na jazdy konne. Skoro ma pełno zabawek, to aktywnie spędzony czas będzie świetna atrakcją i zbliży rodzinę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wykup im wstęp na jakiś plac rozrywki...może Loopy`s World
moja córka, jak ją pytali, to chciała kucyki pony.
barbie (lalka) syrenka.
akcesoria do roweru (koszyk, dzwonek, wstążki do kierownicy, bidon). dużo błysku i różu u nas jest w cenie.
d*plo oczywiscie
kredki, pisaki, farby, ciastolina - tego nigdy dosść
jakąs fajną książkę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Prezenty

Co mam kupić dziewczynie?? (116 odpowiedzi)

Moja dziewczyna ma na imię Ewa i urodziła się 24go grudnia... jeszcze nie rozumiecie??? Ona ma...

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

Strona wyjątkowy prezent lub katalog marzeń - proszę o opinie. (9 odpowiedzi)

Czy ktoś już zamawiał z Was z tych stron jak w tytule ? Jakieś opinie ?

do góry