Widok
Pamięć w akumulatorze można skasować wkładając do zamrażalnika na około jedną godzinę. Pamięć odczytywana jest przez nagrzanie akumulatora i jak akumulator potraktujesz odpowiednią temperaturą to czasami pomaga i akumulator nie pamięta teperatur pracy. Czasami pomaga, ale nie zawsze. Pamiętaj jak wyjmiesz akumulator z lodówki to pozwól mu dojść do temperatury pokojowej.
Sprawdź na spryciarze.pl
Pozdrawiam.
Sprawdź na spryciarze.pl
Pozdrawiam.
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
A Osiecka
Nie każdy akumulator jest akumulatorem.....
Pisałem, ze nie zawsze to działa, za mało wiadomości, aby pomóc.
A twój wpis, prawie całkowicie schładza skuteczność metody lodówkowej.
Zamiast próbować pomóc to komplikujesz wsad pamięci dodatkowo z sumami kontrolmymi, który jest bardziej skomplikowany ....
Serdecznie pozdrawiam maxiora - bez lodówki.
Pisałem, ze nie zawsze to działa, za mało wiadomości, aby pomóc.
A twój wpis, prawie całkowicie schładza skuteczność metody lodówkowej.
Zamiast próbować pomóc to komplikujesz wsad pamięci dodatkowo z sumami kontrolmymi, który jest bardziej skomplikowany ....
Serdecznie pozdrawiam maxiora - bez lodówki.
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
A Osiecka
Tak się fajnie składa, że akurat wiem o czym piszę z praktyki zawodowej.
Pomoc w tego typu sprawach faktycznie nie jest prosta, wielokrotnie trafiłem na nowe i uszkodzone akumulatory do laptopów, gdzie problemem był wysypany wsad pamięci. Czasami laptop nie widział akumulatora a po ponownym załadowaniu wszystko było ok. do czasu ponownego podłączenia ładowarki.
Proponuję doczytać trochę o budowie akumulatorów i zobaczyć co jest w środku - polecam.
Pomoc w tego typu sprawach faktycznie nie jest prosta, wielokrotnie trafiłem na nowe i uszkodzone akumulatory do laptopów, gdzie problemem był wysypany wsad pamięci. Czasami laptop nie widział akumulatora a po ponownym załadowaniu wszystko było ok. do czasu ponownego podłączenia ładowarki.
Proponuję doczytać trochę o budowie akumulatorów i zobaczyć co jest w środku - polecam.