Widok

problem z prezentem dla rodziców...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jaki prezent kupić dla rodziców?
Tata ma 67l., a mama 65l. Rodzice zawsze mówią,że wszystko mają i nic im do szczęścia nie potrzeba... ja jednak chciałabym sprawić Im przyjemność, wspólnym prezentem lub dla każdego osobno- ale co to mogłoby być, bo już sama nie wiem?
[url=http://www.maluchy.pl]image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moi tesciowie tez wszystko maja na gwiazdke 2 lata temu zamowilam u mojej kolezanki plastyczki drzewo denealogiczne zaczynajace sie od rodzicow tesciow tesciowie byli zachwyceni powiesili na scianie i wisi do dzis i kazdy podziwia jak ich odwiedza

a na naszym slubie dostali fotoksiege tez byli zachwyceni
ja też mam zawsze problem z prezentem dla rodziców :) na Boże Narodzenie w tamtym roku wywołaliśmy duży format zdjęcia mojej córci (zdjęcie takie super aniołkowe od fotografa), oprawiliśmy w ramkę i chyba się ucieszyli :)
przy takich osobach trzeba byc dobrym obserwatorem moi tesciowie lubia kawe to kupilismy im mlynek, tesciowa miala stare zelazko w prawdzie prawie sprawne ale juz mega stare i gdziec tam cos sie wylewalo wiec zapamietalam ze o tym mowila i prezent gotowy
Jola a dasz namiar na ta plastyczke? I moze jakiegos linka do jej prac? Ja chcialabym zamowic takie drzewo-od kilku lat chodzi mi to po glowie i moze wreszcie to zrealizuje.
wiesz co ona pracowala w tej szkole co ja i to bylo robione po znajomosci a tak to nie wiem czy by sie innej osobie podjela poszukaj w necie czy nikt nie robi a jak nie to ja najwyzxej zdobede don niej kontakt i zapytam czy i za ile by zrobila
a na kiedy to potrzebujesz
znalazlam takie cos http://www.coloraf.pl/drzewo+genealogiczne.html
moze automat do pieczenia chleba :-) fajny pożyteczny prezent jak ktoś lubi kuchenne tematy , jak mają czas to mogą sobie chlebek piec potem swój
podbijam...
[url=http://www.maluchy.pl]image
skoro mają wszystko, to może w prezencie dać im bon na jakieś wspólne wyjście na kolację :)
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]

Inne tematy z forum Prezenty

Pomysł na prezent dla 60latki (165 odpowiedzi)

podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka najchętniej...

Jaki zegarek dla żony na prezent (65 odpowiedzi)

cześc. Czy możecie mi doradzić jaki zegarek kupić dla żony w prezencie na urodziny? Wspominała...

Prezent dla teściowej (121 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

do góry