Widok

profesjonalne zaplatanie kół

szukam serwisu/serwisanta, który zaplecie porządnie porządne koła, chodzi mi głównie o porządne podejście do alu nypli DT hexagonalnych i nypli typu Squorx (końcówki torx - klucz mam) z podkładkami PHR czyli ogólnie o zestaw do obręczy DT niekapslowanych (m.in. EX 741)

od razu wykluczam serwisy : Wysepkę / Buga / Żuchliński / Cyklo / Formela itd , NIE INTERESUJĄ MNIE PUNKTY GDZIE: do zaplatania 1 koła używają wiecej niż 2ch długości szprych, gdzie w jednym kole są szprychy różnych producentów, albo cieniowane przemieszane z niecieniowanymi, bo akurat te pierwsze się skończyły, gdzie nyple alu zamiast specjalnego klucza od wewnątrz obręczy są centrowane i napinane ostatecznie zwykłym kwadratem miażdząc tym samym nypel, PARTACTWA JUŻ NIE ZNIOSĘ, wole dopłacić trochę wiecej i sie nie martwić, że ktoś z drogich gratów złoży mi śmieciowe kółka

szukam PROFESJONALISTY a nie "Mietka z centrownicą", z góry dziękuję za porady
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie pisałeś, że chodzi o samochód.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może to katafalk (cztery zaplatane koła rowerowe i duże obciążenia)?

W Eskaemce wczoraj nieomal wyrwałem młodziuteńką i rudziuteńką dziewczynę, mimo mojej łysiny (był by ze mnie pedofil, a nie tylko pedalista), tak jej się podobał zaplot słoneczkowy przedniego koła mojego roweru. Tak, że do Ryśkowych dywagacji audiofil/Audi-fil, mogę dodać jeszcze jeden motyw by się uczyć pleść. Koła, car-damon, koła...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Karawan. Psy szczekają, karawan jedzie dalej (Gomułka)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajny miałeś sen.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
te cfaniak... a ogarniasz że ktoś może mieć więcej niż 2 rowery ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Albo dwa komplety kół.
Albo rower z kółkami bocznymi.
Żart, doprawdy, nie na miejscu.
Cwaniak. Przez wu. Mam 9.
do góry