Widok

prośba-14,15 maja 2016

W dniach 14 oraz 15 maja w naszej parafii jest Komunia .Proszę Sąsiadów, aby w te dni nie kosili trawników i nie piłowali drewna . Gdy pogoda dopisze chętnie z gośćmi spędzimy czas w ogrodzie. Mam nadzieję ,że podejdą Państwo do sprawy ze zrozumieniem.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 45
A na ogródek mogę wychodzić? Bo może lepiej żeby pozostali mieszkańcy po garażach siedzieli?
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 5
jakiej ulicy do dotyczy prosba?
btw - moi sąsiedzi i tak zwykle robią swoje :-(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam w domu małe dziecko. Proszę sąsiadów, żeby nie jeździli samochodami, nie kosili trawników i w ogóle cicho sza, bo dziecko nie może spać. A najlepiej wyjedźcie na weekend wszyscy.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1
matka podaj nazwę ulicy, to ci sąsiedzi niespodziankę zrobią - ognisko z plastikowych butelek i opon;) ja myślałam, że to naturalne, że jak sąsiad ma wyjątkową imprezkę, to się nie przeszkadza i "ciężkie" prace odkłada na inny dzień. no ale chyba jednak źle myślałam...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
dżizas, kabaret
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Żartujesz chyba !!!! Może jeszcze napisz do władz lotniska aby ruch powietrzny wstrzymali, bo u Ciebie komunia jest!!! No żart jakiś, zamierzam kosić trawnik, rąbać drewno i grillować przez cały weekend.Robić remont też .
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 6
czy puszczac bąki można?
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pani Matko, proponuję porozmawiać z najbliższymi sąsiadami. Forum to słabe miejsce na takie ogłoszenia. Część się uśmiechnie i przemilczy, a część wykorzysta okazję i sobie poużywa. To Polska jest.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo mi przykro ale w związku z tym, że codziennie pracuję od świtu do zmierzchu, weekendy to jedyny czas w którym mogę zrobić coś w ogrodzie. Jestem przekonany, że pełni miłości i zrozumienia do bliźniego goście zrozumieją, że dźwięk kosiarki i odgłosy rąbania drewna są charakterystyczne dla weekendu w podmiejskiej wsi.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3
Matko w dniach 14,15 gość w dom b.. w dom. Zaproszenie dla sąsiadów wyślij i po kłopocie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
komunia w tym roku odwolana. nikt nie bedzie sobie jaj z niej robil. Jezus
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
popieram syna. Maryja
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Łudzie ale tragiczni jesteście w komentarzach.....jak widzę że sąsiadka wystawia wózek z małym dzieckiem na taras żeby pospało to jeśli coś robie głośnego na ogrodzie to przerywam,nie dla tego że mnie prosi ale po prostu z zwykłej domyślności empati czy wychowania
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 10
droga matko, zrób impreze w domu weselnym, nie będą wam przeszkadzać kosiarki
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
26 maja 2016 zwracam się z prośbą do tłumów łażących pod oknami o nie śpiewanie pieśni i zakłucania mi spokoju jakimiś dzwonkami i wydarciami z megafonu. o!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wiesz jednym przeszkadzaja procesje innym biegi w środku miast....nie jestem katolikiem ,jestem ateista ale mi to jakś nie przeszkadza....może to kwestia dojrzałości.....tak czy siak polecam dobry film "Biała Sukienka" świetna obsada , muza T.Love i traktuje o Bożym Ciele
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
widzę sid nie wyczułeś sarkazmu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wzeszłym roku ,w ten dzien obudzil mnie spiew i dzwonki,jak sie wystraszyłam,myślałam z ejuz mnie do nieba biora...a to tylko procesyja szła...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaja sobie pani robi znam restauracje w lesie 7 km od drogi
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
To ja rąb... basem coś z repertuaru GANGU ALBANII
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bracia figo fagot zobacz dzi...o co narobiłas będę słuchał całą noc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja mam prośbę do Pani i Pani gości abyście zaparkowali swoje samochody na parkingu przed kościołem a nie komuś pod oknem bo to taki zaparkuje na środku ulicy zastawiajac wjazd komuś a po mszy to wyścig kto pierwszy do samochodu , mieszkańcy uliczek wokół kościoła to niedziel mamy dość bo parkowanie niektórych to koszmar ,
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przetłumacz to proszę. Zero składu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
chyba Pani przesadziła trochę
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
matko

nie interesuje mnie twoja komunia, zamierzam spędzić weekend tak jak zawsze, jeśli trawa urośnie - zetnę ją

ot mentalność - mieć swoje religijne święto i narzucać się z nim niezainteresowanym...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry