Widok

prośba-14,15 maja 2016

W dniach 14 oraz 15 maja w naszej parafii jest Komunia .Proszę Sąsiadów, aby w te dni nie kosili trawników i nie piłowali drewna . Gdy pogoda dopisze chętnie z gośćmi spędzimy czas w ogrodzie. Mam nadzieję ,że podejdą Państwo do sprawy ze zrozumieniem.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 45
widzę sid nie wyczułeś sarkazmu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam prośbę do Pani i Pani gości abyście zaparkowali swoje samochody na parkingu przed kościołem a nie komuś pod oknem bo to taki zaparkuje na środku ulicy zastawiajac wjazd komuś a po mszy to wyścig kto pierwszy do samochodu , mieszkańcy uliczek wokół kościoła to niedziel mamy dość bo parkowanie niektórych to koszmar ,
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przetłumacz to proszę. Zero składu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
wzeszłym roku ,w ten dzien obudzil mnie spiew i dzwonki,jak sie wystraszyłam,myślałam z ejuz mnie do nieba biora...a to tylko procesyja szła...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba Pani przesadziła trochę
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
matko

nie interesuje mnie twoja komunia, zamierzam spędzić weekend tak jak zawsze, jeśli trawa urośnie - zetnę ją

ot mentalność - mieć swoje religijne święto i narzucać się z nim niezainteresowanym...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry