Widok

prośba-14,15 maja 2016

W dniach 14 oraz 15 maja w naszej parafii jest Komunia .Proszę Sąsiadów, aby w te dni nie kosili trawników i nie piłowali drewna . Gdy pogoda dopisze chętnie z gośćmi spędzimy czas w ogrodzie. Mam nadzieję ,że podejdą Państwo do sprawy ze zrozumieniem.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 45
Żartujesz chyba !!!! Może jeszcze napisz do władz lotniska aby ruch powietrzny wstrzymali, bo u Ciebie komunia jest!!! No żart jakiś, zamierzam kosić trawnik, rąbać drewno i grillować przez cały weekend.Robić remont też .
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 6
matka podaj nazwę ulicy, to ci sąsiedzi niespodziankę zrobią - ognisko z plastikowych butelek i opon;) ja myślałam, że to naturalne, że jak sąsiad ma wyjątkową imprezkę, to się nie przeszkadza i "ciężkie" prace odkłada na inny dzień. no ale chyba jednak źle myślałam...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam w domu małe dziecko. Proszę sąsiadów, żeby nie jeździli samochodami, nie kosili trawników i w ogóle cicho sza, bo dziecko nie może spać. A najlepiej wyjedźcie na weekend wszyscy.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1
jakiej ulicy do dotyczy prosba?
btw - moi sąsiedzi i tak zwykle robią swoje :-(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A na ogródek mogę wychodzić? Bo może lepiej żeby pozostali mieszkańcy po garażach siedzieli?
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry