Widok

prośba o liste osiedli domków

Witam Serdecznie.
Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc? Potrzebuje "namiary" na osiedla domków jednorodzinnych..takie jak os. Nowiec w Gdańsku. Przyjeżdzam niebawem do Trójmiasta i chciałbym wynająć sobie taki domek, jednakże nie wiem gdzie miałbym je szukać, chodzi mi o bogatszą dzielnicę, gdzieś gdzie już troszke sąsiadów mieszka. Nie chce mieszkać na nie zamieszkanym osiedlu. Widziałem osiedle Nowiec - jest bardzo interesujące...czy są jeszcze takie w Trójmieście? Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam serdecznie ze Szwecji. Łukasz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdynia- Orłowo, Kamienna Góra, Bernardowo, Mały Kack, Dąbrowa (szeregi), Płyta Redłowska,
Sopot Górny
Gdańsk Jasień, wzgórze Mickiewicza, Osowa,

Ps. Może są jeszcze jakieś ciekawe miejsca :) ale te mi przyszły do głowy.

Ważne jest co byś chciał, żeby było blisko. Czy zależy Ci na tym aby blisko było np do obwodnicy, czy do SKM-ki, czy np na uczelnie. Może warto popatrzeć na mapę i oglądnąć zdjęcia z okolicy (dzielnicy) do znalezienia w internecie.
Pozdrawiam :)
w sumie to mało ważne...przyjeżdzam do Polski wypoczywać, mam pracę "w domu"...nei musi byc blisko obwodnicy, SKM-ki...chciał bym, zeby to było miłe i w miare nowe osiedle...domek szeregowy....nic szczegolnego:)
PS: strasznie mi sie podoba os. Nowiec:)

Dziękuje za pomoc ale jesli jeszcze ktoś miałby jakieś propozycje....chetnie to sprawdze..a tymczasem zabieram sie za poszukiwania na tych, które napisano powyzej.

Inne tematy z forum Inne

Ile kosztuje postawienie sklepu internetowego (7 odpowiedzi)

Hej Mam pytanie jaki mniej więcej budżet należy przygotować na postawienie sklepu internetowego...

Stocki ze zdjęciami (3 odpowiedzi)

Hej, Jeśli zastanawiacie się nad darmowymi stockami ze zdjęciami, które przydadzą się chociażby...

Hala Gdynia, pirackie kasety z lat 80 (13 odpowiedzi)

Poszukuję kaset -> pirackich składanek, które można było zakupić pod koniec lat 80 na gdyńskiej...

do góry