Widok

proszę o pomoc i opinie horyzonty gdyni

Witam
Proszę o pomoc i opinie zastanawiam się nad zakupem mieszkania od semeko horyzonty gdyni , lecz nigdy w gdyni nie mieszkałam, to jest chyba dzielnica grabówek czy tam jest bezpiecznie jak z komunikacją czy jest tam zaplecze dla rodzin z dziećmi przedszkole przychodnia place zabaw. Proszę o pomoc czy cena trochę ponad 6 tyś za metr to dużo jak na tą lokalizację , obecnie mieszkam na przymorzu w gdańsku i nie chcę sobie pogorszyć warunków jeśli chodzi o bliskość komunikacji , szkół , sklepów

wiem że semeko ma dość dobre opinie jako deweloper nie wiem jak z tą konkretną inwestycją
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Reda jest ciekawsza . pare minut zaledwie dalej a jest praktycznie wszystko o czym napisalas i cale osiedle jest praktycznie nowe i sie nadal max buduje . Grabowek to tylko z gdyni ma juz nazwe i wszystko tam jest praktycznie jak w Nowym porcie ! niestety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kolego albo nie byłeś nigdy na Grabówku i w Nowym Porcie albo masz kompleksy spowodowane mieszkaniem w takim zadupiu jak Reda. Z Grabówka dojdziesz na piechotę do centrum Gdyni i morza a z Redy to już wycieczka a po 20 to tam asfalt zwijają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Podkarpackie sady opinie (3 odpowiedzi)

Witam Chce kupić drzewka owocowe i wiśnie ozdobne z podkarpackie sądy Jakie macie opinie ??

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (41 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...

do góry