Widok
proszę
proszę
Chcielibyśmy poprosić dobrych ludzi o pomoc finansową....Wiem że to brzmi banalnie ale nie mamy innego wyjścia.Mąż pracował przez 2 m-ce i do tej pory nie dostał wynagrodzenia...walczymy o te pieniążki ale wiemy że ta sprawa tak szybko sie nie rozwiąże:(Oczywiście on pracuje już w innej firmie ale wypłata będzie dopiero w następnym m-cu.Mamy do zapłacenia czynsz za wynajem mieszkania ponad 800 zł i inne bieżące opłaty.Nie mamy już od kogo pożyczyć...Proszę o pomoc...
Dobrych ludzi proszę o kontakt mailowy...a tym którzy mają ochotę dodać jakiś złośliwy komentarz proponuje pomyśleć jak oni czuliby się w takiej sytuacji...
Zobacz ogłoszenie »
Chcielibyśmy poprosić dobrych ludzi o pomoc finansową....Wiem że to brzmi banalnie ale nie mamy innego wyjścia.Mąż pracował przez 2 m-ce i do tej pory nie dostał wynagrodzenia...walczymy o te pieniążki ale wiemy że ta sprawa tak szybko sie nie rozwiąże:(Oczywiście on pracuje już w innej firmie ale wypłata będzie dopiero w następnym m-cu.Mamy do zapłacenia czynsz za wynajem mieszkania ponad 800 zł i inne bieżące opłaty.Nie mamy już od kogo pożyczyć...Proszę o pomoc...
Dobrych ludzi proszę o kontakt mailowy...a tym którzy mają ochotę dodać jakiś złośliwy komentarz proponuje pomyśleć jak oni czuliby się w takiej sytuacji...
Zobacz ogłoszenie »
....
a Ty wiesz co to bieda?/,bieda to ze ludzie zyja w skrajnych warunkach..nie jednokrotnie bez pradu i wody..to jest bieda...a tu zadnej biedy nie ma...jedna z druga ma dostep do internetu,ma mozliwosci poszukania sobie pracy..jakielkolwiek..sprzatanie,opieka dziecka...to nie..woli dawac takie ogloszenia i czekac a moze ktos cos da..daj,daj,daj...a zakasac rekawy i wziasc sie do pracy...i nie piszcie mi o biedzie..bo wy jej nie macie!!
przeczytaj uważnie...
a czy oni tu napisali że pracy nie mają???z tego co wyczytałem to nie.czytaj człowieku dokładnie bo chyba w żadnej pracy nie dostajesz kasy codziennie,czekasz sobie m-c lub dwa..muszą widocznie już w najbliższym czasie zrobić opłaty a nie mają z czego bo w pracy wypłaty nie dali
wy niewiecie co to bieda;)
Ja wiem..
Gdy mialam 9 lat nie mialam z mama gdzie mieszkac. Mieszkalysmy na ulicy pod lasem (dosłownie) w takim czyms ( ok.3metry kwadratowe ) zbudowanym z desek od mebli, i mieszkalam tam 3mce, bez prądu, bieżącej wody, bez okien. Jedzenia też za bardzo nie było, mielismy za to kartki do baru mlecznego ( 5,20 na os/dzień )
Dzisiaj jak sobie pomyśle, to dziwi mnie że nie wzieli mnie do domu dziecka..
Wiec nie piszcie, że wiecie co to jest bieda, bo żeście biedy na oczy nie widzieli..
dzisiaj jestem już dorosła, i jak czytam te wasze wypociny, że nie macie na opłaty itd, a macie neta, prad , wode . to mi sie slabo robi.
Gdy mialam 9 lat nie mialam z mama gdzie mieszkac. Mieszkalysmy na ulicy pod lasem (dosłownie) w takim czyms ( ok.3metry kwadratowe ) zbudowanym z desek od mebli, i mieszkalam tam 3mce, bez prądu, bieżącej wody, bez okien. Jedzenia też za bardzo nie było, mielismy za to kartki do baru mlecznego ( 5,20 na os/dzień )
Dzisiaj jak sobie pomyśle, to dziwi mnie że nie wzieli mnie do domu dziecka..
Wiec nie piszcie, że wiecie co to jest bieda, bo żeście biedy na oczy nie widzieli..
dzisiaj jestem już dorosła, i jak czytam te wasze wypociny, że nie macie na opłaty itd, a macie neta, prad , wode . to mi sie slabo robi.
Kto nie ma ochoty pomóc, niech powstrzyma się od złośliwych komentarzy. Nie znacie tej rodziny, a życie płata czasem różne figle i nie wiadomo co i na kogo padnie. Radzę nie być takim "hop do przodu". Dodam, że też tej rodziny nie znam i dlatego nie komentuję jej prośby o pomoc - każdy ma do tego prawo.