Widok
prywatna "żłobek" na Oruni Górnej
Witam, od stycznia-lutego zamierzamy otworzyć "dzienną opiekę dla najmłodszych dzieci" w wieku od 4,5 m-ca do 3 lat, nasz klubik będzie się znajdował na parterze z dostępem do ogródka, grupa ok. 15 maluszków, czesne ok. 600 zł. Jakie godziny otwarcia Wam pasują? Czego byście oczekiwały od takiego miejsca?
ja mam zamiar oddac dziecko do zlobka i ten na oruni bylby po drodze (chociaz lepiej wrzeszcz), wlasnie jak bedzie wygladac sprawa posilkow? wolalabym sama dostarczac jedzenie dla mojej kruszynki, ale za to moglyby byc pieluszki w cenie. Oplata mysle ze 750 to gorna granica jaka jestem w stanie wylozyc za calodniowa opieke i dzieci nie wiecej jak 6 pod opieka jednej pani.
I z ciekawosci bylam w tym zlobku. Panie mile, zlobek jak zlobek. Gotuje codziennie w domu, wiec dla dziecka mam nie ugotowac? Posilki przynosza rodzice, ale pieluszki i chusteczki sa w cenie. Na 1 pania przypada 5 dzieci. I dlugo maja otwarte, do 18.00 chyba. Ogolnie dobre wrazenie.
Jedzonko podgrzewaja przed podaniem w mikrofali lub jak rodzice wola w goracej wodzie. Trafilam akurat na karmienie i wydaje mi sie, ze to lepsze niz dostarczane jedzonko w plastiku o tej samej porze dla wszystkich dzieci. To jest dopiero absurd!
Zwroccie uwage na to szukajac miejsca dla swojego maluszka.
Ja mam w domu babcie jeszcze 4 miesiace. Pozniej sama musze oddac Hanie. Jestem na etapie pilotow po zlobkach. Potrzebuje oddac dzidzie od 6.30 i fakt, jak na lekarstwo takich miejsc
Jedzonko podgrzewaja przed podaniem w mikrofali lub jak rodzice wola w goracej wodzie. Trafilam akurat na karmienie i wydaje mi sie, ze to lepsze niz dostarczane jedzonko w plastiku o tej samej porze dla wszystkich dzieci. To jest dopiero absurd!
Zwroccie uwage na to szukajac miejsca dla swojego maluszka.
Ja mam w domu babcie jeszcze 4 miesiace. Pozniej sama musze oddac Hanie. Jestem na etapie pilotow po zlobkach. Potrzebuje oddac dzidzie od 6.30 i fakt, jak na lekarstwo takich miejsc