Widok

przedłużanie włosów

Witam.
Czy któraś z Szanownych Pań wie gdzie w Trójmieście mogę przedłużyć włosy??? Tak mnie babeczka opitoliła,że nie moge sie siebie patrzeć :) Ciekawa jestem ile może kosztować "taka impreza" ?
Pozdrawiam
Ola
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u Swinarskiego , we wrzeszczu obok manhattanu lub w nim. ceny raczej kosmiczne . jeszcze salon w lotni na zaspie ( byl napewno 2 lata temu i wtedy kosztowalo 15 zl za pasemko z naturalnych wlosow - b.cienkie)

imageimage

<a href="http://www.slub-wesele.pl
na 100% na przymorzu na Jagiellonskiej, salon kolo Apteki pod aniolem, chyba Image sie nazywa (kolo falowca) kiedys 1000PLN.

***MadziaK***
image
image
Dziękuję bardzo.... chyba poczekam,aż odrosną :)))
Pozdrawiam
Ola
a tak w ogole,to własnie w Manhattanie mnie tak załatwiła

po 1 .miałam być blondynką ,a na głowie na coś czarnego z lekkimi pasemkami blondu (wyglądam jak wredna baba!!!!-zawsze byłam blondyneczką o anielskich loczkach).

po2. - miało być pocięcie koncówek a nie opitolenie mnie na jajo!!!!
koszmar!!!! nie polecam!!!! imię fryzjerki - ASIA

pozdrawiam
Ola
wspólczuję. Ja chyba nie pójdę w ogole do fryzjera..

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
ja pójdę do swojej fryzjerki,która pracuje na moich włosach od kilku lat i doskonale je zna. Dlatego nie martię się o moja fryzure slubną.

Nie łam się - włosy podcięte rosną szybciej...niby - nie wim czy to cie pocieszy

imageimage

<a href="http://www.slub-wesele.pl
olja odradzam swiniarskiego uzywa wlosy chinskie no i nie ma o tym pojecia´, wiem bo zajmuje sie tym jak hobby i bral ode mnie wlosy kiedys . Bral zawsze najtansze i jeszcze je farbowal chociaz bylo na nich napisane nie wolno farbowac. Powiedz co bys chciala miec na glowie i kiedy slub???? moze moge ci pomoc.

a moja fryzjerka robi z moimi włosamni co chce
zawsze wychodzę zadowolona

a najśmieszniejsze jest to, że pierwszy raz obcinała mi włosy jak byłyśmy pijane jak świnie :):):)
miałyśmy babski wieczór przy winku, i ok 12 w nocy dowiedziałam sie, że ona jest fryzjerką, "no to dawaj"- powiedziałam,
i wiecie co?
nigdy nie miałam lepszej fryzury, NIGDY!!
i od tego czasu, czyli od 4 lat tylko do niech chodze :)
ciąć i farbować i czesać

szkoda, że ona nie specjalizuje sie w kokachg ślubnych,
bo na pewno bym do niej poszła :)

.
julia, ty przedłużesz włosy?
czy co innego robisz?
ja bym chetnie coś pokombinowała :)

.
Ja tez bym chciala przedluzyc, mam blad wlosy. Chcialabym, zeby byly grubsze i mocniejsze.
heh , a ja mam włosy do pasa (raczej za pas) i chciałabym ściąć... są za długie, denerwują mnie... przeszkadzają :):)

image
image
ale potem widac takie supelki:( niedobrze to wyglada. Chociaz od razu - efekt super.

***MadziaK***
image
image
Dziękuję Julio. Do Swinarskiego to ja juz NIGDY W ZYCIU NIE PÓJDĘ!!!!! Kupę kasy w tym salonie ode mnie wyciągnęli i wyglądałam jak strach na wróble!!!!! Byłam dzis u fryzjerki, którą poleciła mi kolezanka. Ściągnęła ze mnie ten paskudny kolor, cos tam pokombinowała i teraz wygląda to już jako tako :) Do slubu jeszcze trochę czasu mam (kilka m-cy) więc włosy odrosną,choć pewnie nie na taka długośc jak miałam. A tak btw. Julio,zajmujesz się przedłużaniem włosów?
Pozdrawiam serdecznie
Ola
Witam;)Prywatnie przedłuzenie kosztuje tak do 400zl. Same włosy (sztuczne przynajmniej) w hurtowni kosztuja jakiej 50 -80 zł za paczke do tego trzba dokupic szczotke i cos tam jeszcze chyba;)) A samo doczepienia jakies 150. Za to efekt jest oszałamiajacy;)
dziewczyny ale przeciez nie sztucznymi wlosami . Po pierwsze to sie to poplacze po drugim myciu , po drugie to to widac ze sztuczne i nie wolno ich ani suszac ani krecic bo to plastik . Ja robie to tylko z naturalnych wlosow : chinskich, Indyjskich no i ukrainskich a co do polaczen to nic nie widac ( sama to nosze) co do cen to tu w niemczech biore 350-400€ za idyjskie 250 za chinskie a europejskie od 500€ oczywiscie najwyzsza cena to te wlosy .Pomaranczka jak chcesz obciac to daj nac ja skupuje tez wlosy . A co do mojej propozycji to jasne ze nie chce od ciebie tyle co tu , chcilam ci pomoc i zrobilabym ci to za cene wlosow w ramach mojego urlopu. Cena wlow jest zalezna od dlugosci i struktury( proste , krecone ) i od koloru blond jest najdrozszy. Co do osob ktore to dobrze robia w okolicach trojmiasta to znam marzene Blokus w wejherowie i wiem ze jest dobra i nie tak droga jak swiniarski. Napisz ola co potrzebujesz ( jaka dlugosc ) ja jade jutro do polski jesli chcesz to wezme wlosy i sprzet i pogadamy na miejscu .

to jest babka przed
image

a to po
image

image

tu tez moja praca

moze rzeczywiscie sztuczne nie wygladaja tak jak prawdziwe ale moja przyjaciolka ma sztuczne i nie ma z nimi zadnego problemu.Ani sie nie placza kompletnie nic.Wszysto zalezy od gustu.
do góry