Widok
a tak w ogole,to własnie w Manhattanie mnie tak załatwiła
po 1 .miałam być blondynką ,a na głowie na coś czarnego z lekkimi pasemkami blondu (wyglądam jak wredna baba!!!!-zawsze byłam blondyneczką o anielskich loczkach).
po2. - miało być pocięcie koncówek a nie opitolenie mnie na jajo!!!!
koszmar!!!! nie polecam!!!! imię fryzjerki - ASIA
pozdrawiam
Ola
po 1 .miałam być blondynką ,a na głowie na coś czarnego z lekkimi pasemkami blondu (wyglądam jak wredna baba!!!!-zawsze byłam blondyneczką o anielskich loczkach).
po2. - miało być pocięcie koncówek a nie opitolenie mnie na jajo!!!!
koszmar!!!! nie polecam!!!! imię fryzjerki - ASIA
pozdrawiam
Ola
olja odradzam swiniarskiego uzywa wlosy chinskie no i nie ma o tym pojecia´, wiem bo zajmuje sie tym jak hobby i bral ode mnie wlosy kiedys . Bral zawsze najtansze i jeszcze je farbowal chociaz bylo na nich napisane nie wolno farbowac. Powiedz co bys chciala miec na glowie i kiedy slub???? moze moge ci pomoc.
a moja fryzjerka robi z moimi włosamni co chce
zawsze wychodzę zadowolona
a najśmieszniejsze jest to, że pierwszy raz obcinała mi włosy jak byłyśmy pijane jak świnie :):):)
miałyśmy babski wieczór przy winku, i ok 12 w nocy dowiedziałam sie, że ona jest fryzjerką, "no to dawaj"- powiedziałam,
i wiecie co?
nigdy nie miałam lepszej fryzury, NIGDY!!
i od tego czasu, czyli od 4 lat tylko do niech chodze :)
ciąć i farbować i czesać
szkoda, że ona nie specjalizuje sie w kokachg ślubnych,
bo na pewno bym do niej poszła :)
zawsze wychodzę zadowolona
a najśmieszniejsze jest to, że pierwszy raz obcinała mi włosy jak byłyśmy pijane jak świnie :):):)
miałyśmy babski wieczór przy winku, i ok 12 w nocy dowiedziałam sie, że ona jest fryzjerką, "no to dawaj"- powiedziałam,
i wiecie co?
nigdy nie miałam lepszej fryzury, NIGDY!!
i od tego czasu, czyli od 4 lat tylko do niech chodze :)
ciąć i farbować i czesać
szkoda, że ona nie specjalizuje sie w kokachg ślubnych,
bo na pewno bym do niej poszła :)
.
Dziękuję Julio. Do Swinarskiego to ja juz NIGDY W ZYCIU NIE PÓJDĘ!!!!! Kupę kasy w tym salonie ode mnie wyciągnęli i wyglądałam jak strach na wróble!!!!! Byłam dzis u fryzjerki, którą poleciła mi kolezanka. Ściągnęła ze mnie ten paskudny kolor, cos tam pokombinowała i teraz wygląda to już jako tako :) Do slubu jeszcze trochę czasu mam (kilka m-cy) więc włosy odrosną,choć pewnie nie na taka długośc jak miałam. A tak btw. Julio,zajmujesz się przedłużaniem włosów?
Pozdrawiam serdecznie
Ola
Pozdrawiam serdecznie
Ola
dziewczyny ale przeciez nie sztucznymi wlosami . Po pierwsze to sie to poplacze po drugim myciu , po drugie to to widac ze sztuczne i nie wolno ich ani suszac ani krecic bo to plastik . Ja robie to tylko z naturalnych wlosow : chinskich, Indyjskich no i ukrainskich a co do polaczen to nic nie widac ( sama to nosze) co do cen to tu w niemczech biore 350-400€ za idyjskie 250 za chinskie a europejskie od 500€ oczywiscie najwyzsza cena to te wlosy .Pomaranczka jak chcesz obciac to daj nac ja skupuje tez wlosy . A co do mojej propozycji to jasne ze nie chce od ciebie tyle co tu , chcilam ci pomoc i zrobilabym ci to za cene wlosow w ramach mojego urlopu. Cena wlow jest zalezna od dlugosci i struktury( proste , krecone ) i od koloru blond jest najdrozszy. Co do osob ktore to dobrze robia w okolicach trojmiasta to znam marzene Blokus w wejherowie i wiem ze jest dobra i nie tak droga jak swiniarski. Napisz ola co potrzebujesz ( jaka dlugosc ) ja jade jutro do polski jesli chcesz to wezme wlosy i sprzet i pogadamy na miejscu .