Widok

przedszkole dla 3 latka nabór 2014/2015

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, Czy ktoś z okolic posyłam 3-latka do przedszkola w tym naborze ?
Czy w okolicy jest jakieś przedszkole ? Czy najbliższe ( z tego co wiem 1 lub 2 - Pruszcz ) czy też Gdańsk .. jeśli Gdańsk które ?? jest najbliżej Straszyna ? Jestem tu nowa a chciałabym posłać dziecko :)
Z góry dzięki za podpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo fajne jest przedszkole na rotmance, slonecNy domek ale cieżko z miejscami ale może się uda. Polecam
W Pruszczu masz jedno publiczne i kilka prywatnych, jeżeli chodzi o Gdańsk to pytanie gdzie mogłabyś dojeżdżać? Czy ma to być na trasie do pracy?
W Gdańsku jest akurat dużo przedszkoli ale musiałabyś na pewno patrzeć na prywatne bo jako osoba mieszkająca poza Gdańskiem byłabyś na końcu listy oczekujacych.
Ja wprawdzie będę zapisywać swoją za rok ale już się orientuję jak to wyglada :)
Myślę o Państwowej placówce, do prywatnego żłobko-przedszkola już chodzi.
A czy przedszkole w Straszynie koło Max & Ksawier jest prywatne ? czy Państwowe ?
Czy ktoś mogłby się wypowiedzieć na temat przedszkola w centrum Gdańska? w grę wchodzą publiczne i niepubliczne. Które są godne polecenia? Jak to wygląda kwotowo?
image
image

Czy ma ktoś doswiadczenie z Przedszkolami w Centrum Gdańska.?:
(czy tylko dzieci samotnych matek maja szanse się dostać do państwowego przedszkola?)
-Przedszkole nr 32 ul. Świętojańska
-Przedszkole nr 35 ul. Wałowa
-Przedszkoel ul.Łąkowa

NIEPUBLICZNE
Przedszkole Panienka z okienka
Przedszkole " Kraina Tęczy" ul. Ławnicza
image
image

W centrum Gdańska, ale żadne przez Ciebie nie wymienione Pozytywka przy Urzędzie Marszałkowskim. Córka chodzi i mogę z czystym sumieniem polecić.
Znalazłam jeszcze niepubliczne przedszkole językowe "Pod wesołą chmurką" na ul. Pachołów.
image
image

Inne tematy z forum Straszyn

Silva (6 odpowiedzi)

W bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Silva, które powstaje w Straszynie u zbiegu ulic Bocznej i...

do góry