Widok

przedtreningówka

Cześć
Chciałam się poradzić , zaczynam swoją przygodę z siłką i szukam dobrej przedtreningówki która doda mi mocy na długie wyczerpujące treningi. Znajomy trener wspominał że on sam stosuje Titan’s Rage. Zwiększa intensywność i wydajność treningów oraz dodatkowo przyśpiesza regeneracje po każdym z nich. Koniecznie dajcie znać czy już stosowaliście.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tylko maslanka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osobiście sądzę, że najlepszą przedtreningówką jest po prostu solidny posiłek, który zapewni Ci dużo siły na cały trening. Super sprawdza się banan przed treningiem, szybko przyswajalne cukry plus witaminy i minerały dostarczą Ci pożądanej energii. Jeśli faktycznie chcesz sięgnąć po jakąś przedtreningówkę, polecam Ci skonsultować się z lekarzem, by wybrać bezpieczny suplement. Warto też zrobić niezbędne badania, czy faktycznie możesz używać danej przedtreningówki. Znakomici specjaliści są w Sport-Klinice: http://www.sport-klinika.pl/nasze-osiagniecia.htmlSerdecznie polecam to miejsce.

U mnie zjedzenie czegokolwiek przed treningiem bardzo źle się kończy. Jedyne co piję to od czasu do czasu kawkę, ale to z kolei jest niezdrowe na żołądek

Ja bardzo lubię suplementy z Therm Line. Ich spalacze tłuszczu maksymalnie rozgrzewają ciałko

Taka przedtreningówka potrafi dać kopa podczas treningu :) sama stosuję tego typu produkty, fajny i dość bogaty asortyment pod tym kątem maja w tym sklepie https://centralshop.pl/ warto tam zajrzeć sobie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przed trening?
Czyli co dla zwiększenia wydolności?
Polecam sprawdzoną i oczywistą formę treningu biegowego / dobra Grupa biegowa 65

Inne tematy z forum Sport

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

Bieganie zimą (19 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

do góry