Widok

przeglad auta

gdzie w gdyni moge zrobic tanio przeglad samochodowy, podczas ktorego nie rozwala mi auta tylko po to, by je pozniej naprawic? ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na serwisie grupowych klub znizek masz teraz za 10 zl w gdyni. stary co to za roznica gdzie?! wazne zeby Ci podbili a przy okazji wszystkie pierdoly masz sprawdzone i to za bezcen.
ja tam nie robilem ale watpie by gdzoekolwiek ktos specjalnie na przegladzie fure rozwalal bo chyba wiesz w jakim stanie mniej wiecej ja tam zawozisz.
a od kiedy to na przeglądach rozwalają samochody? ja robię na granicy gdynia/rumia kia motors czy jakoś tak. na pewno nie 10 zl. coś koło 150-200.
nie no chodzi mi o to by nie znalezli jakichs pierdol za ktore mnie "przy okazji" skasuja. jestem tu 3 miesiace i sie w ogole nie orientuje na razie.

dzieki soul-rzeczywiscie za dyche. mi wystarczy to by sprawdzili co trzeba i nie kasowali duzo ;p
pozdro
Kontrolę techniczną zrobisz w każdej SKP. Wszędzie obowiązuje cena urzędowa. Polecam stacje w Sopocie: Foxana i Autotest. W tej pierwszej jest warsztat a w drugiej robią zbieżność i mają trochę lepszy sprzęt do badań amortyzatorów. Foxana jest bardzo dobra, jeśli masz forda. Ceny mają nieco wyższe niż w większości warsztatów, ale nie tak wysokie jak w ASO.
No tu masz do wyboru do koloru: http://www.motobadania.pl/znajdz-skp/stacje,1,11,pomorskie,429,gdynia,0,,0.html#search=1,11,429,0,0,54.703994739126145,54.3325411265145,19.0118408203125,18.050537109375.html
Ja robie przegląd w PKSie i jakos nie narzekam, a co do pozostałych to może ktos inny będzie mógł sie wypowiedzieć

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (11 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

gdzie kupic oc, oraz które najtańsze (41 odpowiedzi)

jakie polecacie oc? bede kupoał niedługo i chciałbym poronac opinie

do góry