Widok

przejazd przez tory na Hallera

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam si kiedy będzie wypadek z udziałem samochodu i tramwaju na ulicy Hallera, na skrzyżowaniu z Uczniowską i kawałek dalej z czarnym Dworem? Sygnalizację odłączyli w związku z remontem, zrobili pseudo rondo tylko jakoś zapomnieli postawić światła w miejscu gdzie auta przejeżdżają przez tory? jak nic dojdzie do tragedii
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
dzisiaj tamtędy jechałam...

jako kierowca z krótkim stażem faktycznym (jeżdżę w sumie 2 m-ce, a prawko mam 12 lat) powiem, że faktycznie jest tam nie ciekawie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
I'm ralely into it, thanks for this great stuff!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy na każdym przejeździe tramwajowym na ul. Hallera są światła?! Po prostu trzeba patrzeć nie tylko na wprost i uważać! Gdyby tam zainstalowano światła, to korki zapewnione i dopiero byłoby narzekanie! Więcej uwagi!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie, z tego co pamietam na kursie ucza pokonywania skrzyzowan z tramwajami. a jak sie boisz to hallera do konca w lewo przez wezel kliniczna na marynarki, do uczniowskiej i tam masz swiatla na lewoskrecie tylko dla samochodow :D:D:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stay infomairtve, San Diego, yeah boy!
jh0fzD peoqupcmxyzk
Azlw2C , xfdecrkqnzoi, pjyzjjagljjn, http://vzcjyagyrfmq.com/
Dokładnie. Przecież tramwaje nie spadają z nieba. Zwykle widać je z daleka wystarczy tylko chcieć się rozejrzeć przed wjechaniem na torowisko. A inną zupełnie rzeczą jest to że prędzej czy później dojdzie tam do nieszczęścia. Ale nie będzie ono wynikiem złej organizacji ruchu tylko braku umiejętności kierowcy samochodu.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
I have exactly what info I want. Check, please. Wait, it's free? Awoesme!

Inne tematy z forum Na drogach Trójmiasta

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (3 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

do góry