Widok

przeładowana kolejka

Do jakiej tragedii musi dojść żeby ktoś się zainteresował bezpieczeństwem i organizacja w SKM PKP? 16:48 i pociąg stoi na stacji, bo ludzie się dopychaja bo sklad liczy z 4 wagony.. Gdyby cokolwiek wydarzyło się w środku ludzie by się stratowali..
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

.

Na zdjeciu widac wyraznie ze to en57 akm. Czyli pociag skladajacy sie z 3 wagonów. A te sklady jezdza w trakcji podwojnej wiec napewno bylo 6 wagonów nie 4 wiec czemu klamiesz?.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Jeździłem do stoczni, jeździłem na urlop w wakacje i pociągi były przeladowane. Wszyscy to znosili bardziej z uśmiechem. A właśnie dzisiejszy,, głąb,, roszczeniowy na krzywe drzewo będzie narzekał.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15

Pan jezus tak powiedział
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Skoro odwołane pociągi, to nie ma się

co dziwić. Kiedy do skm dotrze, że to nie jest kolejka z wesołego miasteczka? Zalecają zachwyt nad nowymi eztami, a o starych nikt nie pamięta?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od trzech lat dojeżdżam skm. Składy są coraz krótsze. Zarówno stare jeżdżą coraz krótsze jak i nowo zamawiane są coraz krótsze. W nowych to standard a w starych mam wrażenie odpinają. Niedługo podstawia tak pakowne jak tramwaje. Miasto Moje staczasz się na dno.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Odwołane pociągi, skrócone składy i potem masz efekty.

A ty zamiast zrozumieć pasażerów bronisz beton pkp.
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pij mniej, bo pan Korsakow cię dopada!

Jak chcesz skrócić 31We? Albo EN57? Można wysłać jedną jednostkę zamiast dwóch, można wysłać 2x57 zamiast 57+71, ale nic krótszego ,,na drut,, niż 57 nie ma w skm. Bo EW90 nie wyremontowana.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry