Widok
przybysze z Matplanety
pamietacie to moze? Pi i Sigma?
kultowy program mojego dziecinstwa.....
otoz czy pamietacie kto byl kim???
pewnego razu kiedy poruszalismy sobie w gronie znajomch niezwykle płodny temat "a pamietacie.....?" okazalo sie ze nasze wspomnienia na ten temat byly nieco sprzeczne....
moja wersja:
Sigma- mimo iz imie sugeruje kobiete byl chudym, przemadrzalym facetem w zielonym ubranku
PI- gruba kobietka o piskliwym głosiku w pomarańczowym uniformie....
okazuje sie jednak ze niektorzy twierdzili ze bylo odwrotnie (Mondrzejsza- wiesz moze o kim mowie???)
a niektorzy twierdzili ze mieli czarno- bialy telewizor a na płeć nie zwracali uwagi ;-p
a Wy co pamietacie???
pozdrowienia
kultowy program mojego dziecinstwa.....
otoz czy pamietacie kto byl kim???
pewnego razu kiedy poruszalismy sobie w gronie znajomch niezwykle płodny temat "a pamietacie.....?" okazalo sie ze nasze wspomnienia na ten temat byly nieco sprzeczne....
moja wersja:
Sigma- mimo iz imie sugeruje kobiete byl chudym, przemadrzalym facetem w zielonym ubranku
PI- gruba kobietka o piskliwym głosiku w pomarańczowym uniformie....
okazuje sie jednak ze niektorzy twierdzili ze bylo odwrotnie (Mondrzejsza- wiesz moze o kim mowie???)
a niektorzy twierdzili ze mieli czarno- bialy telewizor a na płeć nie zwracali uwagi ;-p
a Wy co pamietacie???
pozdrowienia
> pamietacie to moze? Pi i Sigma?
> kultowy program mojego dziecinstwa.....
Ja pamietam tylko, ze zielony mial racje, a pomaranczowy wszystko robil zle i nic nie rozumial. No moze i nie wszystko robil zle, ale zielony byl "mondrzejszy".
A w ogole to zmienmy moze temat, "Matplaneta" przypomina mi zadanie o kozie, a to jeszcze pozostaje o ile sie orientuje nierozwiazane, przynajmniej na forum tego forum, chcialo by sie rzec.
Wiec zmykam:)
Pozdrawiam serdecznie.