Widok
przychodnia Extramed w okolicach Redłowskiej
Witam,
Czy na forum jest może ktoś z okolicy Redłowa, kto jest zapisany do przychodni Extramed na Batalionów Chłopskich? Mieszkam niedaleko i szukam rzetelnej opinii na temat ww instytucji. Na ich stronie www już byłem i wszystko wydaje się się ok. W tej chwili jestem przydzielony do ZOZu Wzgórze na Legionów, ale blizej mam do extramedu. Piszą na stronie, że mają umowę z NFZ na refundację usług.
Napiszcie, jak wygląda sprawa rejestrowania się do lekarza, czy są kolejki i czy Waszym zdaniem warto się przepisać.
Czy na forum jest może ktoś z okolicy Redłowa, kto jest zapisany do przychodni Extramed na Batalionów Chłopskich? Mieszkam niedaleko i szukam rzetelnej opinii na temat ww instytucji. Na ich stronie www już byłem i wszystko wydaje się się ok. W tej chwili jestem przydzielony do ZOZu Wzgórze na Legionów, ale blizej mam do extramedu. Piszą na stronie, że mają umowę z NFZ na refundację usług.
Napiszcie, jak wygląda sprawa rejestrowania się do lekarza, czy są kolejki i czy Waszym zdaniem warto się przepisać.
rejestracja jest na czas ale w kazdej chwili mozna podejsc do pani doktor i przyjmie bez klopotu super lekarz jestemtam zapisana cala rodzina ucieklam z przychodni na legionow od dr przeslawskiej a w extra medzie jest milo i spokojnie nie ma wojny o kolejke i nawet nie ma kolejek a pacjentow juz duzo tam jest nawet 5 minut przed zamknieciem pani doktor nie robi problemu z przyjeciem polecam naprawde
Dzięki za info. Nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego w okolicy, przeszłam się, porozmawiałam z doktor i się zapisałam. Wreszcie koniec z kolejkami, wielogodzinnym wydzwanianiem i niemiłymi babami w rejestracji. Tutaj wreszcie ja mogę decydować kiedy idę do lekarza i wiem, ze nigdy nie spotkam się z brakiem czasu pani doktor. Polecam.